Unde își va petrece Paștele Anisia Gafton. Ce planuri are: „Nu mâncăm, doar ne certăm”

Unde își va petrece Paștele Anisia Gafton. Ce planuri are: „Nu mâncăm, doar ne certăm”
📅 2024-05-18

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale de anul acesta, vedetele din România s-au împărțit în trei categorii: cele care au ales să stea acasă alături de famiilie; cele care, din păcate, muncesc, susținând concerte prin țară; și, în ultimul rând, vedetele care au plecat în vacanță peste hotare. Anisia Gafton se numără printre cei care vor petrece Paștele acasă, alături de părinți, pe care nu i-a mai văzut tocmai de la Crăciun.

Unde își va petrece Paștele Anisia Gafton / foto: colaj Facebook

Câștigătoarea reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Anisia Gafton, își va petrece anul acesta Paștele acasă, alături de părinții ei. Îndrăgita comediantă a mărturisit că nu i-a mai văzut pe cei care i-au dat viață tocmai de la Crăciun și va petrece Sărbătorile Pascale în mod tradițional, cu bucate pe alese, dar, cum se obișnuiește în orice familie, probabil că vor mai exista mici certuri și împăcări.

„De Paște, voi merge la părinții mei, la Iași, și abia aștept să ajung acasă, pentru nu i-am mai văzut de la Crăciun. O să stau alături de familia mea, o să luăm masa de Paște împreună, o să procedez cum face orice român – mai bagi o sarma, mai o ceartă, mai o pască, mai o împăcare. Mai zice mama: «Îmbracă-te că răcești!», mai un cozonac. Zici: «Sunt suficient de mare, nu răcesc». Strănuți de la piper, mai o sarma. Mama: «Ți-am zis eu, nu vrei să mă asculți!», mai un «slap». Glumesc, evident… noi nu mâncăm, doar ne certăm”, a declarat Anisia Gafton, pentru viva.ro.

Anisia Gafton, dezvăluiri despre nunta cu Serghei, iubitul ei

Cu ceva timp în urmă, Anisia Gafton a făcut dezvăluiri, în stilul ei, despre iubitul Seghei, cu care are o relație de 6 ani. Cum cei doi se iubesc la cote maxime, au decis că trebuie să facă următorul pas important în relația lor, și anume nunta.

„Suntem în discuții, la momentul ăsta încă nu m-am măritat, avem niște planuri. Încă nu știm cum o să fie, ce o să fie, dar până la urmă trebuie. 5-6 ani, este ceva. Și până la urmă… «hai să ne facem un plan dacă tot rezistăm». Suntem în discuții, în faza de discuții, unde o să facem. Spuneam și colegilor că eu nu m-aș vedea într-o nuntă din asta fastuoasă, nu m-aș vedea. Toți săriții de pe fix să fie!

Eu aș face-o și aici, într-o zi, «ba, Serghei, ia hai tu până aici, chem un popă și o să facem un rol la planul înclinat».

Și eu am să zic «da» și o să fie într-o condică, dar o să fie real. Aș face și așa cu o gașcă de nebuni, m-aș duce chiar și în junglă să fac. Mai impresionant, pe un vapor, pe o plajă, la țară, undeva, în coteț la găini, bine nu m-aș îmbrăca în alb acolo că s-ar vedea tot ce conține cotețul. Să fie altceva mai colorat”, declara vedeta, în urmă cu ceva timp.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Minune în viața lui Christian Sabbagh. Ce s-a întâmplat cu fiul său, după o intervenție chirurgicală complexă: „E total schimbat”

Christian Sabbagh și-a deschis sufletul în fața celor de acasă în cel mai dificil moment al vieții sale. În urmă cu doar câteva zile, Jurnalistul de acțiune și prezentatorul știrilor de la Kanal D anunța că se retrage pentru o perioadă de la pupitrul știrilor. Fiul său de aproape 6 ani a fost diagno

Cine este Olga, presupusa iubită a lui CRBL. Artistul pare că a trecut peste divorț și e la un pas de a-și reface viața sentimentală

CRBL, surprins în compania unei alte femei. Și nu, nu este Oana soție, ci o tânără blondină în vârstă de 23 de ani, originară din Republica Moldova. Află din rândurile de mai jos detaliile picante ale acestei idile.

Femeia căreia Florin Piersic îi datorează „un sfert din inimă”. Ea este cea care l-a descoperit pe marele actor

Femeia căreia Florin Piersic îi datorează „un sfert din inimă”. Ea este cea care l-a descoperit pe marele actor.

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre fiica sa: „Violeta mi-a salvat viața”

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre fiica sa

Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o că nu l-a lăsat să-și vadă băieții. „Tatăl copiilor mei a ...”

Vineri, 17 mai, Gabi Bădălău a publicat pe rețelele de socializare mesaje în care o acuză pe mama copiilor săi că nu îl lasă își vadă băieții. Potrivit afaceristului, acesta ar fi trebuit să fie weekend-ul său alături de micuți, conform hotărârii judecătorești. Claudia Pătrășcanu a reacționat la acu

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..