Adina Buzatu îți corectează ținuta pentru masa de Paște și... MARE ATENȚIE! Nici prin gând să nu-ți treacă să porți așa ceva!

Adina Buzatu îți corectează ținuta pentru masa de Paște și... MARE ATENȚIE! Nici prin gând să nu-ți treacă să porți așa
📅 2024-05-18

Dragi fashioniste și împătimiți ai modei, acest interviu acordat de Adina Buzatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, este destinat vouă! Însă nu sunt excluși nici cei care se află în căutare de idei pentru masa festivă de Paște. Stitlista vedetelor trasează, în linii mari, tendința generică pentru outfiturile de sărbătoare!

Regula este ca participanții la festivitatea pascală să se simtă bine în hainele lor, dar să fie totodată eleganți. De acolo, creativitatea fiecăruia va juca un rol important, dar haideți mai bine să dăm ascultare Adinei Buzatu.

Adina Buzatu a oferit sfaturi prețioase pentru vestimentația de Paște, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Adina Buzatu dezvăluie care este tendința ținutelor de Paște pentru anul 2024: „Nu arată bine să te urci pe papainoage și să ai decolteul până la buric!”

CANCAN.RO: Adina, cum ne îmbrăcăm de Paște?

Adina Buzatu: Ne îmbrăcăm frumos. Ne îmbrăcăm în țesături naturale. Nu purtăm haine pe care nu le-am purta și în alte zile ale vieții noastre. Doar că fiind un eveniment important pentru creștini, purtăm un sacou, o cămașă frumoasă. Poate ne luăm ceva nou, ce o să purtăm toată vara asta – un sacou din in, cu mătase naturală și cu lână, ceva neșifonabil, relaxat, pentru că stăm la masă. Să nu fie jeanși, pentru că nu sunt suficient de eleganți, și nici suficient de comozi.

Purtăm, de exemplu, chinos de bumbac sau purtăm o pereche de pantaloni din stofă, pentru domnii mai eleganți. O vestă vă va ajuta, deoarece atunci când stați la masă poate renunțați la sacou, rămâneți eleganți în vestă, se vede și cravata frumos. Dacă nu puneți vestă, în schimb purtați cravată, nu uitați acul de cravată. Nu de altceva, dar să nu pice cravata în ciorba de miel.

Stilista vedetelor explică ce greșeli sunt de evitat la festivitatea pascală (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Pentru doamne cum ar trebui să arate ținutele?

Adina Buzatu: Doamnele n-o să fie foarte decoltate, n-o să poarte o fustă foarte scurtă. O să poarte niște tocuri micuțe, medii, sau poate chiar pantofi comozi. Pentru că din nou, stăm mult la masă. Și atunci când ești în familie, într-un mediu restrâns, nu arată bine să te urci pe papainoage și să ai decolteul până la buric. Mai ales când stai la masă, dacă mergi și la biserică, cu atât mai mult.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Otilia Bilionera și soțul turc s-au văzut 2 săptămâni în ultimele 6 luni. Ce măsuri ia artista: “Nu se mai poate!”

Otilia Bilionera și prospătul ei soț, turcul Bekir Ali, au stat mai mult despărțiți în ultima perioadă. Cumulat, în ultimele 6 luni, cei doi s-au văzut doar două săptămâni, și asta pentru că bărbatul a […]

Emily Burghelea ne arată micul ei secret! Noroc că are fustiță scurtă! ”Este smochina mea norocoasă!”

Deși este de atâția ani în atenția publicului, nimeni n-a mai văzut-o pe Emily Burghelea astfel! Prezentă la un eveniment din Capitală, influencerița ne-a arătat cel mai mare secret al său! Bine c-avea fustiță scurtă […]

Se gonflează la 45 de ani! Amânările au luat sfârșit: bustul vedetei TV Roxana Ciuhulescu ”explodează”!

Roxana Ciuhulescu este o femeie asumată și, în momentul în care nu se mai simte bine în pielea ei…acționează. Așa a făcut-o și în urmă cu 5 ani, când a apelat la blefaroplastie, intervenția la […]

Penibilul ministru milionar al Sănătății, păzit de bodyguard în restaurant! 😂😂😂 Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă

Dolofanul Ion Bazac, fost ministru al Sănătății în primul guvern Boc și, mai ales, un bun tovarăș de vacanțe al prezidențiabilului Mircea Geoană, pare deja pregătit ca bossul lui să câștige alegerile: se poartă ca [&#...

Cătălin Botezatu, așa cum niciodată nu l-ai văzut! Câmpenească la ”Nea Mitică”, alături de amici, cu… Mici, grătar și vin la carafă!

Cătălin Botezatu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mediatizați oameni din România. Prin prisma meseriei sale, designerul este foarte atent la cum apare în public. Mereu la patru ace, aranajat și frezat, […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..