Motivul pentru care Iulia Albu și-a pus iubitul “pe hold”, de Paște

Motivul pentru care Iulia Albu și-a pus iubitul “pe hold”, de Paște
📅 2024-05-18

Iulia Albu și-a pus iubitul “pe hold”, chiar înaintea Sărbătorilor Pascale. Vedeta a decis să rămână acasă și să nu-l însoțească la rudele sale, din Gorj. Criticul de modă a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că prioritară este fiica sa, Mikaela, precum și proiectele sale, care necesită prezența sa în Capitală.

Iulia Albu și Mike, iubitul său, au o relație cât se poate de… modernă. După ce s-a întors de la America Express, cei doi au stat separați nu mai puțin de o lună și jumătate. Au fost la un pas de a se despărți, dar au decis să-și mai dea o șansă. Au mers, astfel, împreună, la un psiholog, și au luat-o de la capăt.

Au renovat din temelii dormitorul conjugal și au reușit să lase în urmă certurile avute la show-ul de supraviețuire.

Iulia Albu și Mike

„Prioritatea mea este Mikaela”

Deși se părea însă că fac aproape totul împreună, lucrurile stau cu totul altfel. Mai precis, chiar înaintea Sărbătorilor Pascale, Iulia Albu și-a pus iubitul “pe hold”. S-a dat „indisponibilă” pentru deplasarea la rudele din Gorj ale partenerului său, și a rămas acasă, alături de fiica sa, Mikaela, pe care o are din căsnicia cu Mihai Albu. Despre care ne-a spus că este prioritară.

„Proiectele mele necesită prezența mea aici. Prioritatea mea este Mikaela. Nu este prima oară când se întâmplă așa. Și probabil nici ultima. Anul acesta lucrurile sunt puțin complicate. Și mă refer aici la plecatul fetei și la filmările mele, atât pentru campanii, cât și pentru proiectele TV”, ne-a spus aceasta.

„El deja a plecat”

Iulia a aranjat deja să petreacă sărbătorile, împreună cu fiica sa, alături de mama și de sora ei. Vedeta nu ne-a ascuns faptul că a cumpărat tot ce avea nevoie pentru o masă îmbelșugată.

„El deja a plecat. Poate se întoarce, mai știi? Eu oricum o să mă duc pe la mama. Am comandat deja pască și tot ce trebuie. Am de filmat campanii, nu am timp să gătesc”, ne-a mai spus criticul de modă.

Pe cine a pariat la Asia Express

Altfel, chiar dacă următoarea ediție a show-ului Asia Express încă nu a fost difuzată, Iulia Albu e convinsă cine va ieși învingător. Aceasta nu ne-a ascuns pe cine a pariat chiar din momentul în care a văzut echipele ce urmau să plece la show-ul de supraviețuire la care a participat și ea, alături de Mike, partenerul său.

„Am pus pariu de când am văzut echipele că va câștiga Nicolai Tand și Sorin Brotnei”, ne-a mai spus aceasta.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

Emily Burghelea ne arată micul ei secret! Noroc că are fustiță scurtă! ”Este smochina mea norocoasă!”

Deși este de atâția ani în atenția publicului, nimeni n-a mai văzut-o pe Emily Burghelea astfel! Prezentă la un eveniment din Capitală, influencerița ne-a arătat cel mai mare secret al său! Bine c-avea fustiță scurtă […]

Se gonflează la 45 de ani! Amânările au luat sfârșit: bustul vedetei TV Roxana Ciuhulescu ”explodează”!

Roxana Ciuhulescu este o femeie asumată și, în momentul în care nu se mai simte bine în pielea ei…acționează. Așa a făcut-o și în urmă cu 5 ani, când a apelat la blefaroplastie, intervenția la […]

Penibilul ministru milionar al Sănătății, păzit de bodyguard în restaurant! 😂😂😂 Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă

Dolofanul Ion Bazac, fost ministru al Sănătății în primul guvern Boc și, mai ales, un bun tovarăș de vacanțe al prezidențiabilului Mircea Geoană, pare deja pregătit ca bossul lui să câștige alegerile: se poartă ca [&#...

Cătălin Botezatu, așa cum niciodată nu l-ai văzut! Câmpenească la ”Nea Mitică”, alături de amici, cu… Mici, grătar și vin la carafă!

Cătălin Botezatu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mediatizați oameni din România. Prin prisma meseriei sale, designerul este foarte atent la cum apare în public. Mereu la patru ace, aranajat și frezat, […]

Celebra mezzosoprană s-a măritat pe ascuns! E BOMBA anului, iar CANCAN.RO are detaliile

Andreea Ilie și iubitul ei, Virginio Dell Uomo, s-au căsătorit! Totul, în secret. CANCAN.RO a aflat detaliile despre evenimentul care a avut loc acum câteva zile, la Brașov, unde cei doi locuiesc de ceva vreme. […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..