Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea: “Este foarte deranjant!”

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea: “Este foarte deranjant!”
📅 2024-05-19

Au trecut 12 ani de când Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo și-au spus cel mai important Da în fața ofițerului de stare civilă. Cu trei ani înainte de acest eveniment venise pe lume primul lor copil, Zsolt Jr. Ulterior, în 2011 au venit pe lume și tripleții familiei. Cei doi au decis să lase viața de București să se mute la Miercurea Ciuc pentru un trai liniștit. După 12 ani de căsnicie și o familie cu patru copii, au apărut informații conform cărora Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt pe punctul de a divorța. CANCAN.RO a stat de vorbă cu bărbatul și a aflat ce se întâmplă în familia lor. 

Recent, au apărut informații, de data aceasta de la apropiați ai cuplului Nicoleta – Zsolt, că cei doi ar fi la un pas de divorț. Ba chiar ar urma să depună actele pentru a deveni liberi de contract. Cu toate că bruneta și-a dorit enorm o căsnicie perfectă, a renunțat la cariera sa de actriță și s-a mutat în Miercurea Ciuc pentru o viață de familie. lucrurile nu ar fi deloc roz pentru ei. După ce au apărut informații că divorțul dintre ei este iminent, Zsolt Csergo a făcut primele declarații.

Zsolt Csergo, despre presupusul divorț dintre el și Nicoleta Luciu: „Ne deranjează!”

Zsolt Csergo face primele declarații după ce s-a spus că ar divorța de Nicoleta Luciu

Actualul soț al Nicoletei Luciu spune că este afectat și el, și fosta miss de zvonurile divorțului. În plus, și familiile celor doi sunt veșnic în tensiune din cauza informațiilor apărute. Zsolt Csergo a declarat că nu este nimic adevărat și nu divorțează de mama copiilor lui.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”  a declarat afaceristul pentru CANCAN.RO.

Nicoleta Luciu a renunțat la cariera ei din showbiz, s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soțul ei, ba chiar a trecut și peste infidelitatea celui care i-a jurat iubire o viață întreagă doar pentru ca familia lor să nu se destrame. Dacă au meritat sau nu sacrificiile, ei știu, însă cert este că Zsolt spune clar și răspicat că sunt bine, iar viața departe de Capitală le priește de minune.

„Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii” , a mai spus soțul Nicoletei Luciu.

Ce spunea Nicoleta Luciu despre divorț

Apropiații spun că Nicoleta Luciu dorește să revină în lumina reflectoarelor Sursa: Iumor

Fosta vedetă tv a lămurit în urmă cu ceva timp zvonurile unui presupus divorț. Nicoleta Luciu s-a arătat deranjată la acea vreme de speculații și a pus punctul pe i, dezvăluind că totul se alimentează pentru că ea nu mai oferă deja de multă vreme interviuri și nu mai apare în lumina reflectoarelor.

„În primul rând, nu sunt adevărate zvonurile, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, spunea ea pentru CANCAN.RO.

Rămâne de văzut dacă mariajul lor va rezista timpului sau nu. Cert este însă, că schimbarea stilului de viață și-ar fi pus amprenta pe Nicoleta Luciu. Se pare că fosta Miss România își dorește, totuși, o reîntoarcere în televiziune, însă așteaptă ofertele potrivite pentru ea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri cancan

După drama din Clanul, Cătălina Grama Jojo a dat-o pe comedie. Își pregătește rolul în oglindă

Cătălina Grama Jojo a realizat un personaj memorabil în Clanul, unde a interpretat-o pe Magda, soția lui Bebe Măcelaru. Ieri Pro Tv a difuzat ultimul episod din serialul fenomen și tot ieri actrița a bifat […]

Cristina Cioran a pierdut toți banii economisiți pentru a-și cumpăra un apartament, iar CANCAN.RO are toate detaliile. Alex Dobrescu nu a avut milă Țeapă de 100.000 €!

Cristina Cioran a pierdut toți banii economisiți pentru a-și cumpăra un apartament. Nu mai puțin de 100.000 de euro s-au dus pe „apa sâmbetei”, sumă din care vedeta TV spune că nu a mai recuperat […]

Vedetele autohtone, așa cum nu le-ai mai văzut niciodată! S-au urcat pe trotinete și… Cine e mai tare dintre Delia sau Inna?

Trotinetele au devenit un „must-have”, iar vedetele autohtone se „camuflează” și se plimbă prin Capitală, dar și prin alte centre urbane. Uneori, poate fi o adevărată „paradă” pe trotinete, unele dintre vedete fiind surpr...

“Moartea din Carpați” și-a deschis sufletul, în premieră pentru CANCAN.RO. Detalii despre mariaj + Visul Survivor

Cătălin Moroșanu sau Moartea din Carpați cum îl știe toată lumea, porecla fiindu-i dată de bunul său prieten Radu Pietreanu, trăiește din adolescență o frumoasă poveste de dragoste alături de Georgiana, de profesie medic s...

Cum l-am surprins pe Cătălin Scărlătescu în Capitală, în așteptarea emisiunii de la Pro TV Aflat în litigiu cu Antena 1, s-a dus la terasă și…

Aflat în război cu Antena 1, Cătălin Scărlătescu nu pare însă să-și facă vreo grijă în ceea ce privește procesul i-a fost intentat atât lui, cât și colegilor săi, după ce aceștia au părăs...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..