Andrei Cristea numește marea problemă a lui Dinamo: „Nu găsește omul ăsta!”

Andrei Cristea numește marea problemă a lui Dinamo: „Nu găsește omul ăsta!”
📅 2024-05-18

Andrei Cristea (39 de ani), fost atacant cu 83 de meciuri și 28 de goluri la Dinamo, a comentat situația „câinilor”, în ziua marelui meci cu U Cluj, duel care poate face diferența între menținerea în prima ligă și retrogradare.

Aflată pe loc direct retrogradabil, la 3 puncte de locurile sigure și unul de prima poziție de baraj, Dinamo va juca în această seară la Cluj-Napoca, contra Universității, în penultima etapă din play-out.

Pentru „câini”, se poate dovedi a fi un meci de totul sau nimic. Victoria este singura lor opțiune în contextul pericolului real al retrogradării!

Echipa lui Zeljko Kopic vine după 7 meciuri sub așteptări în play-out, doar unul câștigat, acela la limită. Atacul nu a funcționat deloc pentru roș-albi, aceștia marcând doar 5 goluri în 7 partide, a doua cea mai slabă ofensivă din play-out după cea a Politehnicii Iași, ultima clasată.

Andrei Cristea, fost atacant în mai multe rânduri la Dinamo, cu un bilanț de 83 de meciuri și 28 de goluri în echipamentul alb-roșu, a vorbit în ziua meciului despre ineficiența oamenilor din atacul dinamovist. Niciun jucător al lui Zeljko Kopic nu a înscris mai mult de un gol în acest play-out, un randament de groază al oamenilor din atac.

Andrei Cristea a identificat problema la Dinamo: „Nu găsește omul de gol, omul decisiv”

„Dinamo nu-și găsește omul de gol, omul decisiv. Este o echipă cu oscilații foarte mari în această perioadă. A avut o perioadă bună în primăvară, apoi a venit această cădere.

Pierde foarte multe puncte cu adversarii direcți la retrogradare. Nu știu ce să zic, de unde să o apuc pe Dinamo”, a opinat Andrei Cristea la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Colac peste pupăză, Dinamo nu va avea 2 dintre atacanți disponibili astăzi. Hakim Abdallah a fost suspendat 6 meciuri după eliminarea din eșecul cu FC Botoșani, în timp ce kosovarul Astrit Selmani s-a accidentat la antrenamente și nu va mai juca în acest sezon.

Astfel, Goncalo Gregorio va fi responsabil să conducă linia ofensivă în această seară, pe Cluj Arena, teren unde doar Petrolul a câștigat în acest play-out.

VIDEO. Dennis Politic: „Nu ne interesează forma celor de la U Cluj, avem nevoie de victorie!”

Tot despre Dinamo:

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB (câștigătoarea titlului în Superligă) și Corvinul Hunedoara (câștigătoarea Cupei României) vor deschide oficial noul sezon competițional 2024-2025 cu duelul din Supercupa României. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB a anunțat la „Prietenii lui Ovidiu” că meciul v...

Știm finala pentru ultimul loc de Premier League » Imagini senzaționale pe Elland Road și St. Mary's Stadium

Leeds United și Southampton se vor înfrunta pe 26 mai, de la ora 17:00, în finala pentru promovarea în Premier League. Meciul este programat pe stadionul Wembley din Londra. Sezonul viitor din Premier League mai are o singură necunoscută. Direct promovate au fost Leicester, favorită încă de la s...

Ce apare pe fundal în fotografia postată de Iftime și Andone, imediat după triumful cu Mioveni

FC Botoșani a învins-o cu 1-0 pe CS Mioveni în manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Superligă. Finanțatorul Valeriu Iftime și antrenorul Bogdan Andone au sărbătorit împreună. Returul are loc pe 24 mai, de la ora 20:00Dinamo - Csikszereda (20 și 27 mai, ora 20:00) e celălalt bara...

Mihai Stoica a consultat telefonul și a aruncat „bomba”: „Pe 3 mai, mai exact!”

Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, dezvăluie că Neil Lennon, alesul lui Dan Șucu pentru banca tehnică a Rapidului, i-a fost propus ca variantă de antrenor pentru echipa la care este oficial. Tratativele Rapidului cu managerul nord-irlandez, care are în pa...

Bogdan Andone, aproape de încă un sezon în Superligă: „Suntem favoriți!”

Bogdan Andone, antrenorul de la FC Botoșani, a tras concluziile după ce echipa lui a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în Superliga. Bogdan Andone consideră că echipa lui a fost mai bună și a meritat victoria. ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..