Decizie-ȘOC luată de galeria Rapidului după gestul lui Iacob! » Ultrașii nu merg la meciul cu CFR: „Jucători cu caractere îndoielnice”

Decizie-ȘOC luată de galeria Rapidului după gestul lui Iacob! » Ultrașii nu merg la meciul cu CFR: „Jucători cu caracter
📅 2024-05-18

Peluza Nord Rapid a emis un comunicat prin care a anunțat că nu va lua parte la meciul cu CFR Cluj, din runda #8 a Superligii. Partida este programată mâine, de la 21:30.

Ultrașii au transmis că sunt complet dezamăgiți de atitudinea arătată de fotbaliști în acest play-off, în ciuda susținerii necondiționate de care au avut parte meci de meci.

Aceștia au fost profund dezamăgiți de gestul lui Paul Iacob, care a fost la un pas să se bată cu un suporter la sfârșitul înfrângerii cu CSU Craiova, scor 1-2. Se pare că acest incident a fost cireașa de pe tort pentru fani, care au amintit episodul printr-o fotografie postată alături de comunicat. Suporterii i-au făcut praf pe jucătorii antrenați de Bogdan Lobonț.

Peluza Nord Rapid: „Este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganță sau violență în casa noastră”

„În atenția tuturor rapidiștilor, anunțăm că Peluza Nord a decis, împreună cu toate grupurile oficiale organizate din țară, să nu se prezinte la partida din Gruia.

Rapid este un club stabil financiar, care oferă tuturor jucătorilor posibilitatea de a progresa într-un mediu benefic, susținuți de cei mai pătimași suporteri din România.

Cunoaștem toți ce înseamnă spiritul Rapidului, ce reprezintă Giuleștiul, iar în contextul în care reprezentanții din teren au avut parte de susținere necondiționată din tribune, cât și din partea conducerii, este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganță sau violență, în casa noastră, după ce prestațiile fotbalistice au fost batjocoritoare la adresa clubului și a întregii suflări rapidiste.

Indiferent că vorbim de Peluza Nord sau o altă zonă a stadionului, suporterii rapidiști trebuie respectați, mai ales în condițiile în care au cântat neîncetat, indiferent de rezultate, pentru niște jucători cu caractere îndoielnice, care pun orgoliile personale și interesele mai presus de binele Rapidului.

Atitudinea delăsătoare și superficialitatea etalată, după ce au măturat pe jos cu încrederea și speranțele rapidiștilor, sunt îngrijorătoare deoarece se manifestă la nivel general în rândul lotului, aspect alarmant într-un club cu obiectivele Rapidului”, a apărut pe pagina oficială a Peluzei Nord Rapid.

Fotografia postată alături de comunicat

Apoi, ultrașii au transmis că au în continuare încredere în conducere și cer ca la Rapid să fie instalat un antrenor consacract, care să facă față rigorilor din Giulești.

„Avem încredere în conducere și sperăm că se vor lua deciziile potrivite pentru sezonul viitor. Ediția actuală este terminată pentru noi, iar orice altă perspectivă este eronată sau deluzorie.

Rapid are nevoie de un tehnician experimentat, cu sânge-n instalație și pe care să-l recomande experiența și realizările, nu de experimente care să toace banii conducerii și nervii oamenilor. Indiferent că e străin sau român, să fie ANTRENOR certificat de succese, nu doar în acte.

Decizia este o formă firească și civilizată de a răspunde lipsei de respect și superficialității lotului, care ne-au adus în situația în care Rapidul să joace ultimele trei etape doar meciuri amicale.

Și...ca o încheiere, piața de bodyguarzi e foarte diversă, dar chiar nu considerăm corespunzător ca suporterii din galeriile rivale să asigure ordinea la meciurile de pe stadionul Giulești, îmbrăcați tot în negru, ca la meciurile favoriților. Rămânem în continuare plini de speranță pentru viitor și cu încredere că împreună vom reuși să reconstruim un Rapid puternic! Hai Rapid!”, au mai scris suporterii.

VIDEO. Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: „Totul depinde de noi”

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Șumudică s-a uitat la cifrele lui Mihai Stoica și i-a dat replica: „Nu mă impresionează cu nimic. E o problemă!” + „MM, ai tăria și spune-o!”

Marius Șumudică (53 de ani), antrenor liber de contract, i-a răspuns lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, care prezentase statisticile lui Octavian Popescu în anii petrecuți de acesta la noua campioană a României # Șumi se declară neimpresionat de reușitele lui ...

CSA Steaua, lovitură de grație pentru Gigi Becali și FCSB?! Reacție categorică din război: „Sunt sigur!”

Marius Lăcătuș, legenda „roș-albaștrilor”, a lăudat reacția formației militare, prin intermediul unui comunicat de presă, în care aceasta a anunțat că va solicita către FRF să informeze UEFA asupra faptului că divizionara secundă deține palmaresul Stelei București din 1947 până în 1998. Reacția C...

Borussia Dortmund a anunțat oficial, înainte de finala Champions League cu Real Madrid, plecarea a doi jucători

Borussia Dortmund a anunțat înaintea finalei de Champions League programate contra celor de la Real Madrid, pe 1 iunie, că nu le va prelungi contractele pentru următorul sezon fundașilor dreapta Marius Wolf (28 de ani) și Mateu Morey (24 de ani). Cele două angajamente ale apărătorilor laterali ex...

Acord total în Spania! Real Madrid s-a înțeles și îi prelungește contractul emblemei clubului

Real Madrid a luat o decizie importantă și a ajuns la un acord de principiu pentru prelungirea contractului emblemei clubului pentru încă un sezon, chiar înainte de finala Ligii Campionilor. Noua înțelegere între părți va fi valabilă până în luna iunie a anului 2025, informează publicația spaniol...

Surpriza sezonului din România are o regulă strictă, OBLIGATORIE: „În rest, nu sunt polițist”

Florin Maxim, 43 de ani, antrenorul momentului și al revelației sezonului, Corvinul Hunedoara, proaspăt câștigătoare a Cupei României, a explicat ce regulă strictă a impus la divizionara secundă pe perioada stagiunii. Corvinul Hunedoara este povestea de succes a acestei stagiuni. Formația din Lig...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..