Fotbalistul dorit de Dan Petrescu la CFR, făcut praf în direct: „Îi trebuie 4-5 ocazii să marcheze, nu mi se pare nici măcar de nivelul lui Sepsi”

Fotbalistul dorit de Dan Petrescu la CFR, făcut praf în direct: „Îi trebuie 4-5 ocazii să marcheze, nu mi se pare nici m
📅 2024-05-18

Pavol Safranko își va încheia socotelile cu Sepsi la sfârșitul acestui sezon. Așa cum GSP.ro anunțase în exclusivitate, vârful este atent monitorizat de CFR, dar și de alte cluburi din străinătate.

Ionuț Badea consideră că Safranko, în ciuda faptului că a marcat 3 goluri în poarta Farului, nu este un atacant care să poată juca la un club de top din fotbalul românesc.

Ionuț Badea, despre Pavol Safranko: „Îi trebuie 4-5 ocazii să marcheze un gol”

„Nu cred așa ceva! Nu e o glumă? Noi, de la începutul campionatului spunem că Sepsi nu are om de gol și lui Safranko îi trebuie 4-5 ocazii să marcheze un gol... E un jucător admirabil, se oferă foarte mult, face presing, ajută defensiva fantastic, dar mie nu mi se pare că e un jucător nici măcar de nivelul lui Sepsi.

Aseară au fost trei situații de unu contra unu cu portarul. Dacă nici așa nu dai gol, atunci când dai? Nu am nimic cu el, dar cred că e nevoie de ceva mai mult la CFR”, a spus Ionuț Badea, conform digisport.ro.

Aflat și el în studio, fostul atacant Andrei Cristea și-a manifestat părerea în legătură cu acest posibil transfer: „Mie-mi place Safranko, dar problema se pune dacă face față la o echipă care-și dorește campionatul. În același timp, vă întreb un singur lucur: echipele lui Dan Petrescu au avut vreodată un golgheter?”

5 goluriși două pase decisive are Pavol Safranko în 43 de meciuri în acest sezon

Fotbalistul a fost dorit în vara anului 2022 de FCSB, dar a refuzat propunerea venită din partea echipei finanțate de Gigi Becali și s-a întors la Sepsi, club pentru care a mai evoluat între 2019 și 2021.

Acesta și-a argumentat alegerea: „Când mi-am terminat contractul în Africa de Sud, am vorbit cu cei de la FCSB, prin domnul Stoica, într-un mod foarte profesionist. Totul a fost OK, dar aveam nevoie de stabilitate într-un procentaj maxim. Soția mea o născuse pe fiica noastră, ele fiind motivul pentru care am decis să revin la Sfântu Gheorghe.

Când m-am întors din Africa de Sud am vrut un angajament pe cel puțin doi ani. FCSB îmi oferise contract doar pe un an”

VIDEO. Raul Rusescu a alcătuit echipa sezonului. Care sunt surprizele expertului GSP Live

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Borussia Dortmund a anunțat oficial, înainte de finala Champions League cu Real Madrid, plecarea a doi jucători

Borussia Dortmund a anunțat înaintea finalei de Champions League programate contra celor de la Real Madrid, pe 1 iunie, că nu le va prelungi contractele pentru următorul sezon fundașilor dreapta Marius Wolf (28 de ani) și Mateu Morey (24 de ani). Cele două angajamente ale apărătorilor laterali ex...

Real Madrid s-a înțeles pentru prelungirea contractului cu una dintre emblemele clubului

Luka Modric (38 de ani) și Real Madrid au ajuns la un acord de principiu pentru prelungirea contractului mijlocașului central croat pentru încă un sezon. Noua înțelegere între părți va fi valabilă până în luna iunie a anului 2025, informează publicația spaniolă Mundo Deportivo, care citează telev...

Surpriza sezonului din România are o regulă strictă, OBLIGATORIE: „În rest, nu sunt polițist”

Florin M1axim, 43 de ani, antrenorul momentului și al revelației sezonului, Corvinul Hunedoara, proaspăt câștigătoare a Cupei României, a explicat ce regulă strictă a impus la divizionara secundă pe perioada stagiunii. Corvinul Hunedoara este povestea de succes a acestei stagiuni. Formația din Li...

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB (câștigătoarea titlului în Superligă) și Corvinul Hunedoara (câștigătoarea Cupei României) vor deschide oficial noul sezon competițional 2024-2025 cu duelul din Supercupa României. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB a anunțat la „Prietenii lui Ovidiu” că meciul v...

Știm finala pentru ultimul loc de Premier League » Imagini senzaționale pe Elland Road și St. Mary's Stadium

Leeds United și Southampton se vor înfrunta pe 26 mai, de la ora 17:00, în finala pentru promovarea în Premier League. Meciul este programat pe stadionul Wembley din Londra. Sezonul viitor din Premier League mai are o singură necunoscută. Direct promovate au fost Leicester, favorită încă de la s...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..