Soția lui Dan Petrescu a plecat în vacanță cu fosta nevastă a lui Walter Zenga!

Soția lui Dan Petrescu a plecat în vacanță cu fosta nevastă a lui Walter Zenga!
📅 2024-05-18

Soția lui Dan Petrescu, Adriana, a plecat în vacanță cu fosta nevastă a lui Walter Zenga. Adriana trăiește mai mult la Dubai și căsnicia cu antrenorul lui CFR Cluj e mai mult la distanță.

Familia „bursucului” este stabilită la Dubai, cei doi având o căsnicie la distanță.

Recent, Adriana a plecat într-o vacanță în Portugalia, la Lisabona, alături de Raluca Zenga, fosta soție a lui Walter Zenga.

Adriana, Soția lui Dan Petrescu a plecat în vacanță cu Raluca Zenga, fosta nevastă a lui Walter Zenga! Adriana trăiește mai mult la Dubai și căsnicia cu antrenorul lui CFR Cluj e mai mult la distanță

Adriana Petrescu locuiește la Dubai împreună cu fetița lor, Jennifer. Aceasta a împărtășit pe rețelele de socializare câteva poze din scurta vacanță petrecută cu Raluca Zenga.

Raluca (42 de ani) și Walter Zenga (63 de ani), fost mare fotbalist și actual antrenor, au divorțat în 2020, după o căsnicie de 15 ani, potrivit Digisport.

Dan Petrescu mai are două fete, Rebecca și Chelsea, dintr-un mariaj anterior, cu Dana Petrescu.

Dan Petrescu va începe revoluția în lotul lui CFR Cluj! Lista neagră e imensă!

Fostul internațional Basarab Panduru consideră ca urmează schimbări majore în lotul CFR-ului. Acesta anticipează plecarea mai multor jucători aduși în perioada Adi Mutu, dar și a fotbaliștilor care au contribuit la plecarea „Bursucului” în mandatul precedent.

„Nu m-ar mira dacă pleacă toţi, inclusiv Ajeti, Boben, Kresic, Matei Ilie nu cred că pleacă. Manea pleacă, că trebuie să plece, nici Mogoş şi nici Muhar nu cred că pleacă. Şi mă gândesc că se poate întoarce Boateng înapoi. Nu cred că rămâne Tachtsidis.

Cred că rămân Avonou şi Keita. Deac rămâne, Michael cred că rămâne şi trebuie să rămână, e pe bătaie, fix ce-i place lui Petrescu. Bîrligea rămâne. Sava pare că are un viitor frumos, dar încă nu e mare portar. Bîrligea trebuie să continue pe drumul ăsta, că anul ăsta a dat o grămadă de goluri. Singurul care se transferă poate să fie Otele. Probabil şi că cei care au contribuit la plecarea lui Petrescu acum să se aştepte să plece”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport.

Dan Petrescu a revenit la cârma echipei din Gruia și a anunțat că obiectivul principal este câștigarea titlului în Superliga în sezonul următor. Antrenorul a avut cele mai mari rezultate alături de echipa vișinie, formație cu care a câștigat 4 titluri.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Cum s-au lăsat fiii lui Florin Răducioiu de școală, brusc, și cu ce au ajuns să se ocupe! „Nu trebuie să le fie rușine. Aș fi vrut să facă mai mult, dar asta e”

Florin Răducioiu (54 de ani) are doi băieți din relația cu Astrid, femeia alături de care a format o căsnicie timp de 23 de ani. Fiii fostului mare atacant din „Generația de Aur” sunt acum […] The post Cum s-au lăsat fiii lui Florin Răducioiu de școală, brusc, și cu ce au ajuns să se ocupe!...

Corvinul și-a luat la revedere de la Marius Coman. Atacantul golgheter al Hunedoarei a transmis un mesaj emoționant

Corvinul Hunedoara și-a luat la revedere, în mod oficial, de la atacantul Marius Coman, care s-a înțeles cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Proaspăta câștigătoare a Cupei României, ocupanta locului 2 în play-off-ul Ligii 2, i-a […] The post Corvinul și-a luat la revedere de la Marius Coman. Atac...

Lovitură grea pentru FCSB, după ce Ovidiu Popescu ar fi semnat cu un alt club din Superliga! Surpriză imensă: nu e vorba de Sepsi!

Lovitură dură încasată de FCSB, după ce Mihai Stoica a spus că Ovidiu Popescu ar fi semnat deja cu o altă formație din primul eșalon. Surpriză totală pentru bucureșteni, căci nu este vorba de Sepsi. […] The post Lovitură grea pentru FCSB, după ce Ovidiu Popescu ar fi semnat cu un alt club d...

Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani! Prietena Nadiei Comăneci are o afacere cu care a strâns muntele de bani pe care stă. GALERIE FOTO

Anastasia Soare, cea mai bogată româncă potrivit celor mai recente clasamente din media, cu o avere de peste 800.000.000 de euro, arată impecabil chiar și la vârsta de 66 de ani, iar pozele de pe […] The post Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil...

Șoc la Piatra Neamț! Cristian Pustai a plecat de la Ceahlăul. Clubul își dă jos pălăria în fața antrenorului

Lovitură dură pentru Ceahlăul. Cristian Pustai, antrenorul cu care gruparea nemțeană a obținut promovarea în Liga 2 și s-a menținut fără probleme în acest eșalon, a decis să părăsească echipa. Vineri seară, experimentatul antrenor a […] The post Șoc la Piatra Neamț! Cristian Pustai a plecat...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..