Milionarul fuge de amanta cu care are un copil și semnează contractul vieții

Milionarul fuge de amanta cu care are un copil și semnează contractul vieții
📅 2024-05-18

Fotbalistul milionar s-a decis să fugă de amanta cu care are un copil și este gata să semneze contractul vieții. Arabii sunt pregătiți să îl îmbrace în aur, iar el vrea să facă orice este posibil pentru a salva relația cu soția lui, cu care are patru copii.

Pe lângă suma uriașă pe care i-o oferă arabii, fotbalistul este tentat să își pună semnătura pe contract și pentru că acest lucru l-ar ajuta să dispară din atenția presei.

Milionarul a decis să fugă de amantă și este gata să semneze contractul vieții

Kyle Walker este foarte aproape să ia o decizie extrem de importantă și să plece de la Manchester City în viitorul apropiat. Principala variantă pentru superstarul „Cetățenilor” este campionatul Arabiei Saudite, unde ar putea să fie plătit regește.

Fotbalistul englez nu este tentat doar de salariul colosal pe care sunt dispuși arabii să i-l ofere. Probleme care au apărut în viața personală a jucătorului în ultima perioadă l-ar putea determina să accepte această mutare.

Recent, s-a scris că Annie Kilner, soția fotbalistului, l-a dat pe acesta afară din casă după ce a aflat că mai are încă un copil cu amanta sa, Lauryn Goodman. Cu toate acestea, cei doi nu au dorit să renunțe la relația pe care o au și fotbalistul a fost primit în casă după ce și-a cerut scuze public și a declarat că a întrerupt orice legătură cu femeia care i-a dăruit doi copii.

Astfel, un eventual transfer în Arabia Saudită i-ar aduce atât liniștea de care familia are nevoie cât și o sumă uriașă de bani în conturi. Conform presei britanice, această idee a apărut în urma unei discuții între Kyle Walker și fostul său coleg de la Manchester City, Riyad Mahrez, care evoluează deja în campionatul Arabiei Saudite, unde încasează un salariu anual de aproximativ 45 milioane de euro. Astfel, Kyle Walker ar putea încasa un salariu aproximativ la fel în cazul în care va decide să se despartă de Manchester City.

Ce spun apropiații fotbalistului despre această posibilitate

Un apropiat al fotbalistului Kyle Walker a vorbit, pentru The Sun, despre decizia pe care englezul este gata să o ia în viitorul apropiat.

„Kyle s-a gândit la viitorul său după Premier League și crede că o mutare în Arabia Saudită ar fi perfectă pentru el, Annie și copiii lor atunci când va veni momentul.

A vorbit cu Mahrez despre cluburile din Arabia Saudită și despre stilul de viață al oamenilor care se mută acolo. Bineînțeles, totul este diferit.

Kyle iubește să joace pentru Manchester City și este devotat clubului său, dar s-a gândit la ce îi va rezerva viitorul atunci când va părăsi Premier League. Discuțiile cu Riyad i-au deschis ochii în legătură cu ce înseamnă să joci în Arabia Saudită.

Este ceva ce a discutat și cu Annie. Ea ar fi dispusă să se mute acolo la un moment dat. Bineînțeles, nu s-ar mai afla în centrul atenției, în special după ultimele luni care au fost foarte agitate”, a spus o sursă apropiată fotbalistului, conform The Sun.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

FCSB revine în Ghencea! Anunțul așteptat de fani a fost făcut de Mihai Stoica: „Sigur vom juca acolo!”. Primul meci va fi pe 6 iulie

Debutul sezonului 2024 – 2025 ar putea să o găsească pe FCSB în Ghencea, deoarece Arena Națională, cel mai mare stadion din România, va găzdui pe timp de vară mai multe evenimente care nu au […] The post FCSB revine în Ghencea! Anunțul așteptat de fani a fost făcut de Mihai Stoica: „S...

Denis Alibec a decis între Gigi Becali și Gică Hagi: unde va juca din vară! Vine pentru titlu în Superliga

Denis Alibec a luat o decizie în legătură cu ofertele înaintate de Gigi Becali și Gică Hagi. S-a aflat unde va evolua începând din vară. Atacantul vrea să cucerească titlul în Superliga. Denis Alibec (33 […] The post Denis Alibec a decis între Gigi Becali și Gică Hagi: unde va juca din vară...

Elisabeta Lipă dă un verdict sincer, dar dur despre Simona Halep! Ce spune despre situația jucătoarei

Elisabeta Lipă (59 de ani), fostă mare canotoare română cu multiple medalii de aur obținute la Jocurile Olimpice, dar și actuală șefă a Agenţiei Naţionale pentru Sport, a comentat situația dramtică prin care trece Simona […] The post Elisabeta Lipă dă un verdict sincer, dar dur despre Simon...

Darius Olaru, prima reacție despre imaginile în care s-a spus că ar fi fost beat! „Lumea judecă, dar nu ştie”

Darius Olaru a venit cu o reacție în legătură cu imaginile în care s-a spus că ar fi fost beat. Căpitanul de la FCSB explică ce s-a întâmplat în autocar. FCSB a cucerit trofeul de […] The post Darius Olaru, prima reacție despre imaginile în care s-a spus că ar fi fost beat! „Lumea jud...

Andrei Nicolescu anunță infernul pe Arena Națională la Dinamo – Csikszereda! „Câinii” vor cu orice preț să rămână în Superliga: „Plecăm favoriți!” VIDEO

Andrei Nicolescu preconizează o atmosferă incendiară la meciul tur al barajului dintre Dinamo București și AFK Csikszereda. „Câinii roșii” vor evolua în dublă manșă împotriva ciucanilor pentru a-și asigura participarea în noul sezon al Superligii. […] The post Andrei Nicolescu anunță infern...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..