Alegeri 2024. Nicolae Ciuca: ,,Sansa PNL este sa aiba candidat la Presedintia Romaniei

Alegeri 2024. Nicolae Ciuca: ,,Sansa PNL este sa aiba candidat la Presedintia Romaniei
📅 2024-06-01

Nicolae Ciucă și-a reiterat încrederea în decizia partidului și în abordarea liberalilor de a-și atinge obiectivele politice.

„Şansa noastră este să avem candidat la Preşedinţia României. Ca atare, Partidul Naţional Liberal, în acest moment, avem o decizie pe care o urmăm, nu cred că după 9 iunie se va modifica ceva”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă este deschis la o negociere PSD-PNL privind un candidat comun la alegerile pentru prima funcţie în stat, el a afirmat: „În momentul de faţă, probabilitatea este destul de redusă”. De asemenea, întrebat dacă exclude „complet” o negociere cu AUR pentru o alianţă de dreapta, liderul liberal a răspuns: „Da, absolut”. Nicolae Ciucă a participat la evenimentul care a celebrat Ziua Naţională a Israelului, la Opera Naţională din Capitală.
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Reformă în pensii. Cum poți afla câți bani vei primi? Simulatorul care îți calculează suma

Casa Națională de Pensii va implementa un nou sistem electronizat pentru calculul pensiei, astfel încât orice contribuabil din sistemul public să poată estima propria pensie, oferind o predictibilitate asupra statutului viitor de pensionar.

Acatist pentru găsirea sufletului pereche. La ce sfinți să te rogi pentru îndeplinirea dorinței

Cei care vor să își întemeieze o familie și să își găsească jumătatea ajung, de multe ori, să apeleze la ajutor divin pentru îndeplinirea dorințelor. 

HOROSCOP 2 iunie 2024. Ce ne rezervă astrele în a doua zi de vară

Horoscop 2 iunie 2024. Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Bei apă imediată după ce te-ai trezit? Iată ce reacții au loc în corpul tău!

Imediat ce te dai jos din pat ar trebui să bei apă pe stomacul gol. Este unul dintre primele lucruri pe care le fac japonezii. Să bei suficientă apă este o rutină vindecătoare eficace devreme ce creează un mediu intern propice pentru prevenirea numeroaselor boli prin eliminarea toxinelor.

Viktor Orban: „Nu vrem să ne vărsăm sângele pentru Ucraina!”

Premierul Ungariai consideră că renunţarea la pace înseamnă „moarte asumată pentru Ucraina” şi că ungurii nu vor să îşi „verse sângele pentru Ucraina”.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..