Atac armat in Franta. Un om a murit, iar alte 3 persoane sunt grav ranite

Atac armat in Franta. Un om a murit, iar alte 3 persoane sunt grav ranite
📅 2024-05-18

Faptele s-au petrecut vineri în jurul orei 23:45, au precizat autorităţile judiciare, confirmând o informaţie difuzată de Actu 17.

Când poliţia a ajuns la faţa locului, patru persoane rănite se aflau la sol, a declarat pentru AFP o sursă din poliţie.

În ciuda intervenţiei serviciilor de urgenţă, o persoană a fost declarată decedată la faţa locului la câteva minute după incidentul armat. Ceilalţi trei răniţi, ale căror pronosticuri vitale erau grave, au fost evacuaţi către diferite spitale din regiunea pariziană. În cursul nopţii, alţi trei răniţi prin împuşcare au fost internaţi la un centru spitalicesc din Aulnay-sous-Bois, oraş învecinat cu Sevran, a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit primelor informaţii, doi indivizi au ajuns într-o parcare cu un autoturism Peugeot 5008. Pasagerul a coborât din vehicul apoi a tras de mai multe ori înainte de a fugi, a precizat sursa din poliţie.

Nu au avut loc arestări sâmbătă dimineaţa devreme.

A fost deschisă o anchetă pentru crimă cu premeditare de către o bandă organizată şi tentativă de crimă cu premeditare de către o bandă organizată. Ancheta a fost încredinţată brigăzii penale a poliţiei judiciare din Paris, a declarat procuratura pentru AFP.

Primarul din Sevran, Stephane Blanchet, a declarat că incidentul armat a avut loc într-o parcare din apropierea unui cămin cultural. '”Nu trebuie să ne ascundem: este cu certitudine o reglare de conturi având legătură cu traficul de droguri”, a reacţionat alesul, contactat telefonic de AFP.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Se dau bani de la stat pentru cine merge cu bicicleta. Fiecare kilometru este plătit

Autoritățile din Florența au implementat un sistem inovator de stimulente pentru a încuraja locuitorii să folosească bicicleta ca mijloc de transport. Prin această inițiativă, cei care aleg să renunțe la mașină în favoarea bicicletei pot câștiga până la 30 de euro pe lună.

Rusaliile catolice de la Șumuleu Ciuc. Unii oameni au venit de la peste 1.000 de kilometri depărtare VIDEO

Numeroase grupuri de pelerini se îndreaptă, sâmbătă dimineață, spre Șumuleu Ciuc, pentru a participa la procesiunea de Rusaliile Catolice. Unii oameni au venit de la peste 1.000 de kilometri ca să fie prezenți la eveniment.

George Simion acuză: „Alegerile astea comasate ne-au mâncat ficații, sunt aranjate pentru ca partidul comasat să rămână la putere”

Liderul AUR acuză blatul între PSD și PNL privind comasarea alegerilor și consideră că președintele Iohannis „îi are la breloc” pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Incidente în Germania. Aeroportul din Munchen, luat cu asalt de activști. S-au lipit de pistă cu superglue

Aeroportul din Munchen a fost închis pentru scurt timp sâmbătă dimineața, după ce activiștii pentru climă au pătruns pe teren și s-au lipit de o pistă.

Noaptea Muzeelor a ajuns la ediție aniversară. 20 de ani de când poți intra liber oriunde. Ce putem face o noapte întreagă

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de sâmbătă, până târziu în noapte. 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..