Ce barfesc gurile rele despre tine, in functie de zodie. Vorbele rautacioase ale carcotasilor, dezvaluite de astre

Ce barfesc gurile rele despre tine, in functie de zodie. Vorbele rautacioase ale carcotasilor, dezvaluite de astre
📅 2024-05-19
Ce bârfesc gurile rele despre tine, în funcție de zodie

Astrologia ne oferă o perspectivă fascinantă asupra modului în care fiecare semn zodiacal este perceput de către cei din jurul lor. Fiecare zodie are trăsături specifice și se pare că unii se folosesc de aceste caracteristici pentru a ne critica și a ne denigra în spatele nostru. Astrele dezvăluie astfel ce bârfesc gurile rele despre fiecare zodie în parte, aruncând lumină asupra motivelor și înclinațiilor ascunse ale cârcotașilor.

📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Miron Mitrea, verdict dur: „Piedone pierde în mod cert Bucureștiul, pierde și Sectorul 5, în proporție de 90% și iese din politică”

Analistul politic este de părere că Piedone a făcut o greșeală majoră atunci când nu s-a retras în momentul intrării în campanie a Gabrielei Firea. Miron Mitrea consideră că Piedone a pierdut campania pentru Capitală, motiv pentru care a început să aibă un comportament dezechilibrat.

Loto 19 mai 2024. Care sunt numerele câștigătoare

Duminica, 19 mai, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 16 mai, Loteria Romana a acordat 16.139 de câștiguri in valoare totala de peste 1 milion de lei.

Porturile din Europa, pline de mașini electrice chinezești pe care nu le vrea nimeni

China a pariat pe proiectele Uniunii Europene de eliminare a mașinilor cu combustie până în 2035, însă s-a dovedit unul necâștigător. Scăderea vânzărilor a umplut porturile din Europa de mașini importate din China.

Accident grav pe DN 24, în Vaslui. 3 oameni au murit, iar alte una este în stare critică VIDEO

Accident grav pe DN 24, în zona localității Șerbești, din județul Vaslui. Din primele informații, pompierii anunță o persoană decedată și alte două în stare critică.

Inteligența artificială clonează persoanele moarte. Clone AI pentru rudele decedate

Au apărut clonele AI pentru rude decedate! În China, roboții care imită persoane apropiate după moartea acestora au devenit o adevărată afacere.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..