Inca o banca din Romania a fost inghitita de o rivala. Tranzactia va propulsa cumparatorul in Top 10 al celor mai mari banci din tara

Inca o banca din Romania a fost inghitita de o rivala. Tranzactia va propulsa cumparatorul in Top 10 al celor mai mari b
📅 2024-05-19
Încă o bancă din România a fost înghițită de o rivală

O nouă bancă din România a fost absorbită de un concurent, ceea ce va duce cumpărătorul în rândul celor mai importante zece instituții de acest gen din țară.

📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Loto 19 mai 2024. Care sunt numerele câștigătoare

Duminica, 19 mai, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 16 mai, Loteria Romana a acordat 16.139 de câștiguri in valoare totala de peste 1 milion de lei.

Porturile din Europa, pline de mașini electrice chinezești pe care nu le vrea nimeni

China a pariat pe proiectele Uniunii Europene de eliminare a mașinilor cu combustie până în 2035, însă s-a dovedit unul necâștigător. Scăderea vânzărilor a umplut porturile din Europa de mașini importate din China.

Accident grav pe DN 24, în Vaslui. Un om a murit, iar alte 2 persoane sunt în stare critică VIDEO

Accident grav pe DN 24, în zona localității Șerbești, din județul Vaslui. Din primele informații, pompierii anunță o persoană decedată și alte două în stare critică.

Inteligența artificială clonează persoanele moarte. Clone AI pentru rudele decedate

Au apărut clonele AI pentru rude decedate! În China, roboții care imită persoane apropiate după moartea acestora au devenit o adevărată afacere.

Campanie electorală cu ghinion, pentru un candidat din Gorj. A lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul faptei

Robert Păiuși, primarul din localitatea Stejari, județul Gorj, este acuzat că ar fi intrat cu mașina într-un grup de susținători ai partidului AUR.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..