Pericol de inundatii pe raurile din judetul Bihor. Mesajul transmis de hidrologi

Pericol de inundatii pe raurile din judetul Bihor. Mesajul transmis de hidrologi
📅 2024-05-18

Conform prognozei de specialitate, în intervalul orar 16:55 - 23:00, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi a propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie, pe râurile mici din bazinul hidrografic Holod - afluent al râului Crişul Negru (judeţul Bihor).

Hidrologii precizează că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare şi pe unele râuri mici din bazinul hidrografic Cornet (afluent al râului Holod).

Atenţionarea a fost transmisă către: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională "Apele Române", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Crişuri şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Bihor.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Marijuana, introdusă în aceeași categorie cu paracetamolul. Semnalul dat din Occident

În Statele Unite, marijuana va fi inclusă în aceeași categorie de risc cu steroizii și paracetamolul. Decizia nu înseamnă legalizarea consumului, ci doar că vor fi mai puține persoane arestate. 

Mircea Geoană: „România are cel mai primitiv sistem de vot din Europa”

Mircea Geoană consideră că, România nu vrea sau nu poate - „de obicei este o combinație dintre cele două” - nici nu vrea şi nici nu poate să democratizeze în profunzime votul.

Gestul neașteptat a trei tineri: Au furat camerele de supraveghere ale unei primării

Trei tineri din Județul Iași au ajuns pe mâinile autorităților, după ce au furat camerele de supraveghere ale unei primării. Chiar obiectele furate au fost cele care i-au dat de gol.

Horoscop 19 mai 2024. Aceste zodii vor avea parte de o vizită neașteptată

Pe 19 mai 2024, astrele ne rezervă surprize interesante. Pentru anumite zodii, ziua aduce vizite neașteptate care ar putea să schimbe planurile și să aducă bucurie sau provocări. Iată care sunt zodiile vizate și ce semnificație au aceste întâlniri surpriză.

Șofer - amendat cu 55.000 de euro pentru emisiile auto în zone protejate

Un șofer din Marea Britanie a fost ruinat de amenzile primite. El are de plătit 55.000 de euro pentru că a circulat de mai multe ori cu duba într-o zonă verde, unde nivelul noxelor este scăzut. 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..