Teapa repartitoarelor la bloc. Cum au primit romanii facturi duble dupa ce au ales contorizarea

Teapa repartitoarelor la bloc. Cum au primit romanii facturi duble dupa ce au ales contorizarea
📅 2024-05-19
Țeapa repartitoarelor la bloc.

Românii sunt împovărați de facturile uriașe! Cu toate că iarna trecută nu a fost una geroasă, bucureștenii au plătit facturi uriașe la întreținere. Cei care și-au montat repartitoare spun că au plătit dublu sau triplu facturile. 

📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Rebecca are de 6 ani un implant contraceptiv blocat în plămâni. Ce spun medicii despre cazul tinerei

Rebecca Hardy trăiește o poveste șocantă după ce implantul contraceptiv pe care l-a primit a ajuns într-o locație neașteptată: artera pulmonară. Deși inițial a raportat că nu își poate simți implantul în braț, medicii au ignorat avertismentele ei, conducând la o situație delicată și periculoasă.

Cod galben de vreme rea. Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România

După ce a distrus sute de localități din mai multe țări europene, ciclonul care a lovit Europa ajunge și în România. Vestea bună este că acesta a scăzut în intensitate. 

Prezentare de modă istorică. Cum au defilat modelele în Arabia Saudită

O prezentare de modă istorică a avut loc în Arabia Saudită! A fost pentru prima oară când manechinele au defilat în costume de baie, în această țară. 

Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii

Descoperă cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, potrivit dieteticienilor. Organizarea corespunzătoare a meselor sănătoase poate fi o provocare în multe situații. Poți să acorzi alimentației tale atenția cuvenită și să te bucuri de gustări delicoase fără prea mult stres.

Horoscop 20 mai 2024. Aceste zodii încep săptămâna cu dreptul. Li se îndeplinesc visurile

Ziua de 20 mai 2024 aduce vești bune pentru anumite zodii, care vor simți că încep săptămâna cu dreptul. Astrele par să fie de partea lor, îndeplinindu-le dorințele și visurile. Descoperă dacă te afli printre cei norocoși și cum va fi ziua ta conform horoscopului.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..