Tragedie, in sambata Pastelui! Un barbat de 60 de ani din judetul Neamt s-a aruncat in fata trenului

Tragedie, in sambata Pastelui! Un barbat de 60 de ani din judetul Neamt s-a aruncat in fata trenului
📅 2024-05-18

Sâmbătă, 4 mai, în jurul orei 05:20, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în comuna Săbăoani, informează IPJ Neamț.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio care circula pe ruta Bacău – Iași ar fi accidentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Iași, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Se pare că bărbatul s-ar fi sinucis, aruncându-se în fața trenului de pe pasarela ce trece pe deasupra căii ferate, de pe drumul spre fabrica de țevi.

„Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat inspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

SURSA

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Război în Ucraina, ziua 815. Zelenski nu crede în armistițiul de pe perioada Jocurilor Olimpice- LIVE TEXT

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a manifestat vineri rezerve faţă de ideea unui armistiţiu în războiul cu Rusia în timpul desfăşurării Jocurilor Olimpice de vară de la Paris.

Vouchere colosale pentru bugetari. 5.000 lei pentru vacanță și de sărbători

Este vorba despre angajații Companiei Naționale de Investiții Rutiere, o companie nou înființată, anul trecut în aprilie.

Descoperire șocantă! Bărbat înjunghiat și îngropat de viu, găsit în viață după 4 zile VIDEO

O descoperire șocantă a avut loc în Republica Moldova, acolo un bărbat a fost îngropat de viu după ce a fost înjunghiat. El a fost salvat de polițiști după nu mai puțin de patru zile. Autoritățile au reținut un suspect în vârstă de 18 ani. Individul este suspectat de asemenea că a ucis cu sânge r...

Accident grav în Tulcea. Opt persoane implicate, doi copii au ajuns la spital FOTO+VIDEO

Un accident grav în care au fost implicate opt persoane a avut loc pe o șosea din Tulcea. Doi copii și părinții lor au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. 

Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Unii nativi sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 18 mai 2024 spune că Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile și să le trateze pe toate cu aceeași dedicare. Nativii acestei zodii fac mereu imposibilul posibil, dar au nevoie de organizare mai bună pentru ca totul să iasă cum își doresc.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..