Ucrainenii care fug din calea razboiului isi gasesc sfarsitul pe drumul spre Romania. Sase oameni au fost gasiti inecati in Tisa

Ucrainenii care fug din calea razboiului isi gasesc sfarsitul pe drumul spre Romania. Sase oameni au fost gasiti inecati
📅 2024-05-19
Ucrainenii care fug din calea războiului își găsesc sfârșitul pe drumul spre România. Șase oameni au fost găsiți înecați în Tisa

Granița dintre România și Ucraina a devenit o cale periculoasă pentru cei care încearcă să scape de ororile războiului din Ucraina. Într-o zi tragică, autoritățile au descoperit șase cadavre în râul Tisa, patru pe partea ucraineană și două pe partea română.

📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Accident grav pe DN 24, în Vaslui. Un om a murit, iar alte 2 persoane sunt în stare critică VIDEO

Accident grav pe DN 24, în zona localității Șerbești, din județul Vaslui. Din primele informații, pompierii anunță o persoană decedată și alte două în stare critică.

Inteligența artificială clonează persoanele moarte. Clone AI pentru rudele decedate

Au apărut clonele AI pentru rude decedate! În China, roboții care imită persoane apropiate după moartea acestora au devenit o adevărată afacere.

Campanie electorală cu ghinion, pentru un candidat din Gorj. A lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul faptei

Robert Păiuși, primarul din localitatea Stejari, județul Gorj, este acuzat că ar fi intrat cu mașina într-un grup de susținători ai partidului AUR.

Încălzirea globală schimbă agricultura. Culturi de goji, kiwi și fistic în grădinile românilor

Încălzirea globală și temperaturile tot mai ridicate de la noi din țară schimbă și agricultura. Românii au început să cultive curmale, kiwi, goji sau fistic, iar soiurile s-au adaptat perfect.

Suma uriașă de bani pe care o încasează o menajeră topless. Serviciile sale de curățenie sunt exclusiviste

O tânără menajeră din SUA, cunoscută sub numele de Sami, și-a dus meseria la un alt nivel, oferind servicii de curățenie topless. Într-un videoclip devenit viral, aceasta a povestit cum decurge o zi din viața ei profesională și cât câștigă pentru aceste servicii exclusiviste.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..