Fiica lui Bruce Willis, noi dezvaluiri despre boala necrutatoare de care sufera celebrul actor

Fiica lui Bruce Willis, noi dezvaluiri despre boala necrutatoare de care sufera celebrul actor
📅 2024-05-18

Rumer Willisa dezvăluit că actorul în vârstă de 69 de ani are o stare de spirit bună. „El este minunat. Da, se simte bine", a declarat pentru Fox News Digital actriţa în vârstă de 35 de ani, scrie contactmusic.com.

Ce este demența frontotemporală, boala de care suferă Bruce Willis. Efectele sunt ireversibile

"Pentru mine, în timpul acestei experienţe, ceea ce a fost atât de incredibil a fost faptul că tatăl meu este atât de iubit. (...) Dacă împărtăşirea experienţei noastre poate aduce speranţă (...), dacă poate avea un efect şi poate aduce nădejde, alinare, pentru altcineva care trece prin aşa ceva, atunci pentru mine, asta înseamnă... totul", a mai declarat Rumer.

Bruce Willis, în stare tot mai gravă! Un prieten al actorului rupe tăcerea: Nu mai poate să vorbească

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Atentat în Slovacia. Premierul Robert Fico, în stare stabilă, dar gravă

Premierul Slovaciei, Robert Fico, se zbate între viață și moarte, pe patul de spital, după ce a fost împușcat de 5 ori de către un scriitor. Fico a suferit vineri o operație de două ore, care a sporit speranţa de recuperare.

O bonă din București a fost reținută după ce a agresat copilul de un an pe care îl avea în grijă

O femeie de 69 de ani din București este investigată de polițiști după ce a fost surprinsă agresând un copil de un an și două luni pe care îl avea în grijă. Incidentul a fost capturat de camerele de supraveghere montate în locuința părinților copilului, iar imaginile au fost predate autorităților.

Diete sănătoase. Cele mai naturale combinații de alimente

O dietă care combină grăsimile nesaturate, precum cele din uleiul de măsline, cu legume bogate în nitraţi, precum spanacul, ar putea proteja contra hipertensiunii, potrivit unui studiu britanic, care a identificat mecanismul biologic benefic din spatele regimului mediteranean.

Preparate din trei regiuni ale Greciei au făcut senzație în Capitală

Un spectacol culinar în lumea gastronomiei grecești tradiționale le-a stârnit curiozitatea oamenilor. Chefi din trei regiuni ale Greciei au gătit preparate specifice la un masterclass din Capitală pentru a promova cele mai râvnite rețete și stațiuni de vacanță. Mirosul încântător, dar și farfurii...

Andreea Tonciu, declarații inedite despre soțul ei: „Soțul meu nu face altceva, decât bani!”

O cunoscută vedetă a făcut declarații halucinante. În cadrul unui interviu, Andreea Tonciu a dezvăluit că soțul ei nu o ajută deloc la treburile casnice sau la creșterea copilului, el fiind doar preocupat să facă bani. 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..