joi, 27 august 2020

A început reabiltarea și modernizarea Colegiului Nicolae Titulescu Pucioasa

Primăria Pucioasa a demarat un amplu proces de modernizare din temelii a Colegiului Național Nicolae Titulescu, reper important pentru locuitorii orașului. Prima etapă vizează consolidarea, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea actualului sediu, o investiție de aproximativ 15 milioane de lei.

„Activitatea Colegiului se va desfășura în condiții similare cu cele existente în anul școlar 2019-2020, containerele fiind închiriate până în iulie 2021, tocmai pentru a avea siguranța unui loc decent pentru desfășurarea activității, cu toate că pariul meu este ca, în septembrie 2021, investiția principală va fi finalizată”, spune primarul Constantin Ana.

A doua etapă, care este, de asemenea în derulare, presupune amenajarea, în incinta Școlii nr. 3, a unui complex educațional. Aici, pe lângă cele 5 săli de clasă pe care Școala 3 le deține, vor fi amenajate, în trei corpuri distincte, 11 săli de clasă moderne.

Etapa a treia, din primăvara anului viitor: amenajare curte, gard, terenuri de sport, spații verzi și parcări interioare, aproximativ un milion de lei.

„De ce atât de mult? De ce am ales aceste solutii? E simplu! Pentru faptul că și copiii noștri merită! Pentru faptul că noi nu facem experimente și nici nu vrem să pățim ca alții! Pentru că nu mai vrem să existe motive ca cei mai buni copii ai noștri să fie îndrumați către licee din Târgoviște!”, spune primarul Constantin Ana.

Articol original

👍 A început reabiltarea și modernizarea Colegiului Nicolae Titulescu Pucioasa

Next
« Next
Previous
Previous »