vineri, 7 august 2020

Cătălin Moroşanu intră în lupta pentru Consiliul Judeţean Galaţi. Luptătorul K1 va candida pentru funcția de consilier


Cătălin Moroşanu, 36 de ani, va candida pentru funcţia de consilier judeţean la Galaţi, el urmând să deschidă lista PNL, potrivit Mediafax.


Anunţul a fost făcut vineri de senatorul George Stângă, candidat la şefia CJG şi de luptătorul K1.


”Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport.


Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a declarat Cătălin Moroşanu, care a precizat că unul dintre motivele pentru care candidează la Galaţi îl reprezintă prietenia cu senatorul George Stângă, scrie Mediafax.


Are două mandate de consilier județean

Cătălin Moroșanu a mai fost consilier județean, în 2012, la Iași, când a fost ales pe listele PDL.


Luptătorul K1 a obținut un nou mandat de consilier județean în 2016, de această dată din postura de membru al PNL și a devenit prim-vicepreședintele Tineretului Național Liberal.


Potrivit Wikipedia, în toamna aceluiași an, Cătălin Moroșanu și-a depus candidatura pentru a intra pe listele pentru parlamentare ale PNL, dar în urma alcătuirii listelor pentru parlamentare acesta s-a declarat ”dezamăgit și mâhnit de partid și de actuala conducere centrală” și și-a dat demisia din funcțiile deținute în partid și și-a retras candidatura pentru parlamentare. În motivarea deciziei a argumentat că ”schimbarea clasei politice este o iluzie deșartă”, dar a rămas alături de organizația de tineret.


Articol original

👍 Cătălin Moroşanu intră în lupta pentru Consiliul Judeţean Galaţi. Luptătorul K1 va candida pentru funcția de consilier

Next
« Next
Previous
Previous »