duminică, 30 august 2020

Cu adevărat, el este primarul care trebuie votat pentru un al doilea mandat!

MERITĂ DIN PLIN!… Probabil, puțini vasluieni știu ce a găsit în comuna Dragomirești actualul primar Dănuț Iacob, în 2016, atunci când a intrat în instituție. Zero proiecte de asfaltare, zero proiecte europene, zero proiecte guvernamentale. Fosta conducere a primăriei, care a asuprit Dragomireștiul timp de 16 ani, nu lăsase un metru de asfalt, nimic.

Drumuri proaste, inundații în mai multe sate, când ploua torențial, sate rupte de lume, în care nu se putea ajunge, în vremuri grele. Unde a ajuns acum Dragomireștiul? La un nivel al investițiilor demn de luat în seamă, pentru că primarul Dănuț Iacob (ALDE) și-a făcut datoria cu vârf și îndesat.

Și, DA!, spun sătenii, merită să fie votat pentru un al doilea mandat. Pentru că a dovedit că este omul potrivit la locul potrivit.

Primarul de Dragomirești, Dănuț Iacob, și-a depus candidatura, zilele trecute, pentru un al doilea mandat. Născut la 21 ianuarie 1967, în satul care dă numele comunei, acesta a făcut școala gimnazială acolo unde a văzut lumina zilei. Urmează apoi școala profesională, la Galați. Încă din adolescență, are munca ”în sânge”. Este căsătorit și are doi copii, ambii realizați și „la casele lor”, cum spune chiar el.

Acum patru ani, în 2016, a candidat pentru șefia Primăriei Dragomirești și reușește să convingă pe mulți dintre cetățenii din comună să-l voteze, astfel că se instalează la cârma comunității locale.

Multe are de gând să înfăptuiască, în cazul în care va fi reales, primarul Iacob.

Chiar el o spune:

„Vom pune piatra de temelie pentru Căminul Cultural. Este un obiectiv absolut necesar pentru desfășurarea diferitelor activități într-un cadru propice. De asemenea, avem aprobare pentru asfaltarea a 4 km, pe DN 2F, în satul Belzeni. Totodată, avem o porțiune de 1.5 km, în satul Doagele, pe digul Râului Lipova, care are de suferit după fiecare ploaie.

Nu uităm asfaltarea a 3 km pe teritoriul a cinci sate (Vladia, Rădeni, Dragomirești, Popești și Doagele), dar vom continua și cu lucrările pentru apă și canalizare, deoarece comuna duce lipsă acută de apă potabilă, în urma secetei care a secat mai toate fântânile”,

spune primarul Iacob.

Acesta menționează că apa menajeră urmează a fi deversată în viitoarea canalizare de pe raza satelor Rădeni și Doagele.

Edilul comunei doreste și să modernizeze câteva școli, pentru a le aduce la standardele actuale. A fost solicitată și s-a aprobat la Compania Națională de Investiții (CNI) ridicarea unei grădinițe moderne, cu 60 de locuri, la Rădeni.

Totodată, se va continua extinderea rețelei de iluminat public, dar și perfecționarea colectării gunoiului menajer prin achiziționarea de tomberoane și platforme betonate, dar și a utilajelor cu ajutorul cărora să se colecteze gunoiul menajer de la cetățeni. De asemenea, primarul Iacob intenționează să construiască trei terenuri de sport, în satele Vladia, Rădeni și Doagele.

„Continuitatea aduce performanță, consider eu. Orice schimbare poate fi o bucurie de moment a unei tabere. Pentru a aduce bunăstare comunei, este nevoie de continuitate și cunoașterea problemelor existente în comună. Este necesar un efort susținut și dovedit prin proiecte viabile.

Vă asigur că îmi voi continua activitatea cu o și mai mare dăruire. Am deja experiență și cunosc foarte bine problemele existente în comuna noastră”,

a încheiat primarul Dănuț Iacob.

Pentru toate aceste realizări, dar și pentru următoarele, care urmează a fi implementate, primarul Iacob îi roagă pe locuitorii Dragomireștiului ca, la alegerile din 27 septembrie, să voteze ALDE pe toate buletinele de vot. La urma-urmei, spun sătenii, este singura șansă de dezvoltare a comunei. Dănuț Iacob trebuie să continue, ca primar, modernizarea Dragomireștiului.

Articol original

👍 Cu adevărat, el este primarul care trebuie votat pentru un al doilea mandat!

Next
« Next
Previous
Previous »