duminică, 30 august 2020

Drama neștiută a actriței Cesonia Postelnicu, alias Geta din „Liceenii”: a pierdut custodia fiului, după un proces dureros cu fostul soț

Pe Cesonia Postelnicu o știm cu toții din „Liceenii”, mereu enegică, cu zâmbetul pe buze! Din păcate, actrița ascunde o mare suferință, în calitate de mamă: și-a pierdut fiul în instanță, în urma unui proces cu fostul soț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cesonia Postelnicu este o femeie puternică, însă ca mamă nu a putut să nu se lase doborâtă de faptul că nu va mai putea fi alături așa cum și-ar dori, de fiul ei. Vedeta s-a aflat mulți ani în scandal cu fostul soț, Emilian Simion, iar cei doi au ajuns în instanță.

Din păcate, sentința nu i-a fost favorabilă, iar custodia fiului lor de 17 ani i-a fost încredințată fostului soț.

Citește și: Irina Loghin a ajuns la spital, după ce soțul ei a fost depistat cu COVID-19:„Îmi vine să ies pe geam, să plec!”. Care este starea de sănătate a artistei de 81 de ani

Potrivit deciziei dictate, actrița va avea dreptul la vizite și să-și petreacă vacanțele în compania fiului ei, însă totul se organizează după un program deja stabilit, potrivit redactia.ro.

Citește și: Carmen Grebenișan se mărită! Cum a fost cerută în căsătorie:„Total neașteptat”

Actrița se poate implica în educația fiului ei

Se poate implica și în educație, fără însă ca decizia finală să fie luată doar de unul dintre părinți: atât ei, cât și adolescentul au un cuvânt de spus.

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi. (…)

Încuviinţează exercitarea dreptului pârâtei de a avea legături personale cu minorul, la domiciliul său, după următorul program: în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni de vineri orele 18,00, până duminică, orele 20,00; în prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare a minorului; reclamantul îşi va executa în natură obligaţia de întreţinere faţă de minor. Obligă pe pârâtă la plata în favoarea minorului a sumei lunare de 380 de lei, cu titlu de pensie de întreţinere (ulterior suma a fost majorată, la aproximativ 800 de lei – n.r.)”, se arată în sentinţa magistraţilor.

Citește și: A murit Traian Bălănescu, membru fondator al trupei Vama Veche!“Îmi vine să urlu la cer!”

Reamintim că Cesonia Postelnicu a mai jucat în filmele „Titanic Vals’ (1994), „Astept provincia’ (1995), „Semne in pustiu’ (1996), „Valsul lebedelor’ (2002) si „Azucena – Ingerul de abanos’ (2005) şi a prezentat emisiunea ‘Curier de ambe sexe’.

De asemenea, ea a urcat şi pe scena Teatrului National, unde din 1994 până astăzi a jucat în piese precum „Ondine’, „Bădăranii’, „Călătorii cu mătuşa mea’, „Femeile savant’, „Egoistul’ şi „Idolul şi Ion Anapoda’.

Articol original

👍 Drama neștiută a actriței Cesonia Postelnicu, alias Geta din „Liceenii”: a pierdut custodia fiului, după un proces dureros cu fostul soț

Next
« Next
Previous
Previous »