vineri, 7 august 2020

Eliberat din închisoare pe motiv că se afla în pericol de infectare cu COVID-19, un violator și-a ucis victima

În decembrie 2019, Ibrahim E. Bouaichi, 33 de ani, a fost pus sub acuzare pentru viol, ștrangulare și răpire. Bărbatul a fost denunțat de Karla Dominguez, o femeie originară din Venezuela, care a mărturisit că, în luna octombrie, a fost violată în apartamentul ei, informează The Washington Post.


Avocații apărării au invocat faptul că pandemia de coronavirus ar putea pune în pericol viața lui Ibrahim E. Bouaichi, care nu beneficia de condiții propice de detenție. Astfel, Pe la dat de 9 aprilie, un judecător din cadrul Tribunalului Circuit Nolan Dawkins au decis ca bărbatul să fie eliberat pe cauțiune o cauțiune de 25.000 de dolari, cu condiția de a nu-și părăsi domiciliul din Maryland, cu excepția întâlnirilor cu avocații sau cu oficialii implicați în cazul său.


Ibrahim E. Bouaichi. Foto: Alexandria Police Department

Cu toate acestea, pe 29 iulie, Ibrahim E. Bouaichi a mers în Alexandria și a ucis-o pe Karla Dominguez în afara apartamentului ei, prin împușcare.


După comiterea crimei, făptașul a fost imposibil de găsit. Poliția a solicitat ajutorul populației, declarându-l pe Ibrahim E. Bouaichi „înarmat și periculos”.


În cele din urmă, oamenii legii din Statele Unite ale Americii l-au depistat pe bărbat. După o urmărire cu mașina, polițiștii l-au prins pe Ibrahim E. Bouaichi. Bărbatul se împușcase și intrase, intenționat, cu autoturismul într-un copac. El a ajuns în spital, în stare gravă.
Articol original

👍 Eliberat din închisoare pe motiv că se afla în pericol de infectare cu COVID-19, un violator și-a ucis victima

Next
« Next
Previous
Previous »