duminică, 30 august 2020

Ioan Turc: Oamenii de pe strada Tărpiului s-au plâns că elevii nu beneficiază de un microbuz școlar

PROMOVARE ELECTORALĂ

Fac un apel public ca Primăria municipiului Bistrița să ia act de această situație și să bugeteze extinderea traseelor pentru transportul elevilor la și de la școală, inclusiv al celor din zona străzii Tărpiului.

Știu că bugetul pentru transportul public local a fost recent diminuat într-un mod nepermis, pentru ca banii să meargă spre campania electorală a PSD, prin angajarea unor cheltuieli care nu au legătură cu nevoile reale ale cetățenilor.

În situația în care problema nu va fi rezolvată până la începerea noului an școlar, voi găsi personal soluția financiară pentru închirierea unui microbuz școlar de la Transmixt, astfel încât și copiii de pe strada Tărpiului să aibă parte de transport înspre instituțiile de învățământ. Practic, îi asigur pe acești bistrițeni oropsiți de indiferența administrației locale că școala va reîncepe cu microbuz și pentru elevii de aici.”, a scris pe pagina sa de socializare, Ioan Turc, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița.

Articolul Ioan Turc: Oamenii de pe strada Tărpiului s-au plâns că elevii nu beneficiază de un microbuz școlar apare prima dată în RoVestea.

Articol original

👍 Ioan Turc: Oamenii de pe strada Tărpiului s-au plâns că elevii nu beneficiază de un microbuz școlar

Next
« Next
Previous
Previous »