joi, 27 august 2020

Nu a avut rival în 2016, nu are contracandidați nici în 2020!

FELICITĂRI, DOAMNA PRIMAR!… Silviana Bahrim, inimoasa și harnica primăriță de la Vutcani, înregistrează, cel mai probabil, un record electoral național. La ultimele două tururi de alegeri consecutive, din 2016 și cel actual, niciun cetățean din comună nu s-a înscris împotriva ei.

Este, practic, singurul candidat la primărie din județul Vaslui care nu are nicio emoție la aceste alegeri. Este și de înțeles, câtă vreme primărița Vutcaniului este un om care discută deschis cu fiecare cetățean care ajunge la primărie, îl ajută cu tot ce este legal, face proiecte și dezvoltă comuna.

Silviana Bahrim este la al cincilea mandat. A ajuns în fruntea comunei Vutcani în anul 2000, atunci când era prima femeie primar din județ, după Revoluția din 1989. A câștigat alegerile fiind membru PSD, dar la Vutcani, ca și în alte comune, se votează omul, și nu partidul.

”Oamenii din Vutcani au încredere în mine, că voi realiza tot ce le-am promis, că voi duce la capăt toate proiectele mele. De aceea, pot spune că acest cec în alb din partea tuturor locuitorilor din comună este o mare responsabilitate pe care o am”, spunea, în 2016, primărița de la Vutcani, o declarație care poate fi la fel de adevărată și în 2020.

Articol original

👍 Nu a avut rival în 2016, nu are contracandidați nici în 2020!

Next
« Next
Previous
Previous »