joi, 6 august 2020

Robert Sighiartău : ” Binele se răspândește prin oameni minunați, iar Alin Nica este unul dintre ei “

” Alin Nica, primarul PNL al comunei Dudeștii Noi (Timiș), a intrat în administrație în 2004, la 23 de ani. Era cel mai tânăr primar din țară. Astăzi este unul dintre cei mai buni primari din România.

În 16 ani, Alin a adus comuna timișeană la un nivel record de bunăstare și investiții în România: 28 de milioane de euro investiții, din care 18 milioane de euro fonduri europene, 8000 de euro/locuitor; peste 150 de companii așezate în localitate (atât IMM-uri cât și mari companii); sistem de canalizare și apă potabilă pentru fiecare gospodărie, stație de epurare, străzi pietruite și asfaltate, piste de biciclete, iluminat public modernizat și extins, colectare selectivă a deșeurilor; cămin cultural reabilitat și redotat, teren de handbal acoperit, dar și sală de sport nouă; grădiniță nouă, școli reabilitate și extinse pentru că numărul de locuitori din Dudeștii Noi a crescut cu peste 40% față de anul 2004.

Precum alte administrații liberale performante, Alin Nica a îmbinat modernizarea cu recuperarea valorilor istorice: a digitalizat administrația, iar biserica monument istoric Sf. Vendelin este în curs de restaurare cu 1,5 milioane de euro din fonduri comunitare.

Binele se răspândește prin oameni minunați, iar Alin Nica este unul dintre ei. Acum va candida la președinția Consiliului Județean Timiș. Sunt convins că Alin Nica va pune capăt celor opt ani de stagnare cu PSD în fruntea județului, iar administrația liberală va readuce Timișul, alături de Cluj, în topul județelor care au încheiat tranziția. ” încheie secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, într-o postare pe contul său de socializare.

Articolul Robert Sighiartău : ” Binele se răspândește prin oameni minunați, iar Alin Nica este unul dintre ei “ apare prima dată în RoVestea.

Articol original

👍 Robert Sighiartău : ” Binele se răspândește prin oameni minunați, iar Alin Nica este unul dintre ei “

Next
« Next
Previous
Previous »