duminică, 30 august 2020

Serios, dle președinte Arcăleanu? Strângeți gunoaie de pe marginea drumurilor județene?

CUM SE STRÂNG VOTURI… În lipsă de idei pentru o campanie electorală eficientă, candidații la președinția Consiliului Județean fac lucruri trăznite. De exemplu, candidatul la CJ Vaslui din partea PNL, Marius Arcăleanu, a participat sâmbătă la o acțiune de colectat gunoaie de pe marginea unui drum județean din comuna Vetrișoaia. Acuma, din punct de vedere al protecției mediului, nu este o idee rea. Dar, ne întrebăm: l-a mai văzut cineva pe Arcăleanu strângând gunoaie în comuna Vetrișoaia, în ultimii 10-15 ani? Nu credem!

Primarul de la Vetrișoaia, Corneliu Stângă, a făcut mai multe demersuri pe această linie de mediu, este clar. Voluntarii din Vetrișoaia au strâns, la îndemnul primarului, tone de deșeuri de pe marginea drumurilor. Dar, este o premieră pentru un candidat PNL la județ să meargă pentru a strânge gunoaie pe un drum județean. Nu vom comenta prea multe, iată ce spune liberalul Arcăleanu despre acțiunea de sâmbătă:

„Am participat, ieri (sâmbătă, 29 august, n.r.), alături de primarul Corneliu Stângă și un grup de tineri inimoși din localitate la o acțiune de ecologizare a comunei Vetrișoaia. Am muncit cot la cot cu ei și am rămas cu un sentiment pozitiv puternic pentru că am văzut bucurie în ochii tinerilor atunci când fac fapte bune.

Asta vrem să facem și noi: fapte bune pentru județul Vaslui!

Suntem pregătiți să FACEM TREABĂ bună în tot județul! Vă așteptăm alături! #chiarsepoate”.

Gânduri bune și frumoase, dar îl așteptăm pe dl. Arcăleanu pe toate drumurile județene, la colectarea de gunoaie, dacă nu câștigă alegerile la Consiliul Județean. Așa, ar arăta că îi pasă de județul Vaslui. Dacă va câștiga, are timp 4 ani să strângă gunoaie din tot județul.

Articol original

👍 Serios, dle președinte Arcăleanu? Strângeți gunoaie de pe marginea drumurilor județene?

Next
« Next
Previous
Previous »