sâmbătă, 8 august 2020

Sorin Grindeanu renunță la ANCOM și revine în PSD: Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreședinte


Sorin Grindeanu a anunțat că se întoarce în politică și că va candida la Congresul PSD, din 22 august, pentru un post de prim-vicepreședinte, potrivit site-ului expressdebanat.ro.


”Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreședinte pentru că am luat decizia să mă reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu și Gabi Firea, sunt mulți. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toți și e un moment în care toți trebuie să punem umărul și nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a declarat Sorin Grindeanu, citat de expressdebanat.ro.


Sorin Grindeanu face parte din echipa lui Marcel Ciolacu, care candidează pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat.


Reîntoarcerea în politică înseamnă pentru Sorin Grindeanu renunțarea la postul de președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), pe care îl ocupă din 7 noiembrie 2017.


Anterior, Grindeanu a ocupat funcția de prim-ministru al României, din 4 ianuarie 2017 până în 29 iunie 2017. Cabinetul său a fost demis prin moțiune de cenzură, după ce Grindeanu a refuzat să își dea demisia cerută pe fondul unui conflict cu Liviu Dragnea în privința remanierii guvernamentale. Ulterior a fost exclus din PSD.


Libertatea a dezvăluit că în timpul mandatului de președinte ACOM, fostul premier Sorin Grindeanu a angajat două consiliere cu experiență zero, una fiind chiar fiica baronului PSD de Olt, fostul vicepremier Stănescu.


Articol original

👍 Sorin Grindeanu renunță la ANCOM și revine în PSD: Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreședinte

Next
« Next
Previous
Previous »