marți, 15 septembrie 2020

A străbătut toată Europa cu un autoturism radiat! Pățania unui moldovean, prins la Albița!

GHINION… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neîmatriculat.

Fapta s-a petrecut pe 13 septembrie a.c. În jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, G.V., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Renault Megane Scenic, înmatriculat în Olanda.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulație de autoritățile din Olanda începând cu data de 28 august 2020”,

anunță subcomisarul Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră vasluiene.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Articol original

👍 A străbătut toată Europa cu un autoturism radiat! Pățania unui moldovean, prins la Albița!

Next
« Next
Previous
Previous »