vineri, 4 septembrie 2020

ALDE Câmpia Turzii: Complexul ,,Trei Lacuri” – jaf, incompetență sau lipsa unei viziuni?!

Abc News Transilvania

Complexul ,,Trei Lacuri” este un obiectiv recreativ readus în patrimoniul municipiului Câmpia Turzii de către administrația locală din mandatul trecut.

Foarte mulți iubitori ai pescuitului sportiv sunt însă dezamăgiți de modul în care este administrat complexul, se fac foarte multe sesizări cu privire la gestionarea peștelui capturat, programarea selectivă a pescarilor, clienții cu prioritate fiind, ați ghicit, tot membri PNL Câmpia Turzii.

Toate acestea însumate cu un personal necalificat, angajat pe criteriul membrului de partid au făcut ca acest complex sa devină ineficient!

Prioritatea echipei noastre este ca în prima lună de la preluarea mandatului să se efectueze aici un audit pentru clarificarea situației existente și stabilirea unor măsuri imediate pentru rentabilizarea acestui obiectiv.

Pentru clarificarea situației și eliminarea zvonurilor cu privire la diapariția peștelui din lacuri, sugerăm ca autoritățile competente să cerceteze situația existentă și să transmită cetățenilor nemulțumiți răspunsuri oficiale!

Biroul de presă ALDE Câmpia Turzii

The post ALDE Câmpia Turzii: Complexul ,,Trei Lacuri” – jaf, incompetență sau lipsa unei viziuni?! appeared first on Abc News Transilvania.

Articol original

👍 ALDE Câmpia Turzii: Complexul ,,Trei Lacuri” – jaf, incompetență sau lipsa unei viziuni?!

Next
« Next
Previous
Previous »