vineri, 4 septembrie 2020

Bătrână omorâtă pe trecerea de pietoni la Dărmănești

În comuna Dărmănești, pe DN 72, un pieton a fost lovit mortal de un autovehicul. Firul evenimentului pare rupt dintr-un scenariu de film. O bătrână de 88 de ani, victima acestui accident, se angajase în traversarea străzii pe trecere de pietoni, semnalizată și marcată corespunzător.

Șoferul unei autoutilitare, un tânăr de 27 de ani, a oprit pentru a-i acorda prioritate femeii. Numai că din spate a venit cu viteză un alt autovehicul care a intrat în coliziune cu mașina care oprise regulamentar la trecerea de pietoni, fapt ce a condus, fatal, la acroșarea și accidentarea mortală a bietei bătrâne.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Tot pe DN72, s-a produs în această dimineață un eveniment rutier și în comuna IL Caragiale. Un TIR a intrat în coliziune cu un microbuz pentru transport marfă. Șoferul acestuia, un bărbat de 45 de ani, a suferit multiple leziuni fiind transportat la spital. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă. Microbuzul a intrat pe contrasens și a acroșat semiremorca tractată de TIR.

Articol original

👍 Bătrână omorâtă pe trecerea de pietoni la Dărmănești

Next
« Next
Previous
Previous »