vineri, 11 septembrie 2020

Covidul și-a băgat coada în campania electorală din Epureni. Primărița, atacată!

UNDE S-A AJUNS… Scandal în mediul online, seara trecută, la Epureni. Unii localnici, înfierbântați bine de campania electorală – dar și de unele partide care propagă doar minciuna și dezinformarea! – au sărit la gâtul primăriței din comună, Carmen Bâlbâie, acuzând-o că a mușamalizat cazuri de Covid. Mai mult, contestatarii au spus că primărița însăși trebuie să intre în izolare (probabil, ca să-și facă ei campania singuri, n.r.).

„Bună ziua, în numele locuitorilor din comuna Epureni, solicităm doamnei primar să respecte legea și să nu transforme comuna Epureni în focar de COVID-19.

Miercuri seara, una din angajatele magazinului dumneavoastră din satul Epureni a fost depistată pozitiv la testul COVID-19, iar dumneavoastră susțineți faptul că angajatul infectat este în concediu și nu a mai fost de 2 săptămâni la muncă. Sunt cetățeni care au semnalat faptul că luni seara doamna infectată a fost la muncă și vă solicităm să ne prezentați public imaginile de pe camerele de supraveghere din 7 septembrie 2020, din cadrul magazinului sau camerele primăriei. Nu ați dispus nici o măsură de izolare a celorlalte 2 colege de muncă, ele continându-și activitatea până astăzi, 11 septembrie 2020. Mai mult nici dumneavoastră nu ați intrat imediat în izolare, mergând în continuare la muncă, și intrând în contact direct cu alte zeci de persoane”,

a scris o persoană pe rețelele de socializare.

Aseară, a venit și reacția primăriței de la Epureni.

„Cu tristețe, vă aduc la cunoștință că în comuna noastră o persoană a fost depistată pozitiv la testul Covid pe care l-a făcut la cerere (cu plată), mai mult decât atât, această persoană este angajata societății administrată de soțul meu.

Angajata societății este în concediu de odihnă începând cu data de 3.09.2020, testul l-a făcut pe data de 8.09.2020 și rezultatele i s-au comunicat pe 9.09.2020, în prezent se află internată în spital, i se va repeta testul, care poate să mai dea și erori. În prezent, se simte bine și mâine o să fie externată, va sta in izolare împreună cu familia. Îi dorim însănătoșire grabnică!

Pe unele grupuri de socializare sunt acuzată că încerc să ascund acest lucru și, mai mult decât atât, pun în pericol sănătatea populației. Ca să nu mai existe nici un fel de suspiciuni, voi face plângere penală și voi pune la dispoziția organelor de anchetă înregistrările de pe camerele de luat vederi în care se vede clar că din data de 03.09.2020 angajata noastră nu a mai fost la serviciu și nu a mai intrat în contact cu noi sau cu ceilalți angajați.

Imediat ce am aflat rezultatul, am anunțat conducerea școlii, am sunat la DSP și administratorul firmei a făcut adresă scrisă prin email către DSP.

Fiica doamnei în cauză, care lucra la școală, nu s-a mai prezentat la serviciu, a anunțat conducerea scolii și este în izolare la domiciliu, împreună cu familia, din data de 09.09.2020.

Vin în fața dumneavoastră cu respect și demnitate și vă asigur că nu am pus niciun moment în pericol sănătatea populației din comună, întotdeauna am purtat mască și am respectat distanța, chiar și atunci când am mers în campanie electorală, pentru a vă

proteja și a mă proteja, pentru că sunt persoană publică și intru în contact cu mulți oameni.

Această campanie electorală este una atipică, cu denigrări, jigniri, dezinformări , acuze, sunt urmărită și harțuită încontinuu.

Vă întreb pe d-voastră, cetățenii, așa trebuie să se desfășoare o campanie electorală?

N-ar trebui să fie una cu proiecte și idei pentru viitorul comunei? Asta ne definește? Denigrarea prin orice mijloace?

Pentru a evita cât mai mult răspândirea virusului, vă rog să fiți responsabili, purtați mască, nu se știe cum puteți contacta acest virus!

Îmi doresc din suflet să fim sănătoși și copiii noștri să meargă la școală, așa cum este normal!

Dumnezeu să ne ocrotească!”,

este mesajul primăriței de Epureni.
Articol original

👍 Covidul și-a băgat coada în campania electorală din Epureni. Primărița, atacată!

Next
« Next
Previous
Previous »