marți, 15 septembrie 2020

Dacă mergi prin această comună, ai WiFi pe stradă! Meritul este al primarului!

FELICITĂRI, DLE PRIMAR!… Există o comună în județul Vaslui în care, dacă mergi pe uliță și ai un telefon performant poți folosi internetul, chiar dacă nu ai credit la cartelă.

Vorbim de comuna Hoceni, acolo unde gospodarul primar Vasile Țabără a dorit să dea o mână de ajutor tinerilor din sat, care pot folosi de acum rețelele de socializare pe smartphone-uri, fără să se mai gândească că nu au plătit abonamentul sau cartela.

„Începând cu 14 septembrie 2020, cu ocazia deschiderii noului an școlar, în comuna Hoceni funcționează proiectul WIFI4EU.

Primăria comunei Hoceni a accesat acest proiect cu fonduri europene prin care s-a înființat o rețea de internet gratuită în 10 locații din comune noastră, după cum urmează:

– Primăria comunei Hoceni, Grădinița Hoceni, Școala Gimnazială Nr.1 Hoceni, Teatru de vară Hoceni, Școala Primară Oțeleni, Școala primară Deleni, Grădinița Barboși, Școala Gimnazială Barboși, Școala Primară Șișcani și Școala Primară Tomșa.

Vă îndemn să folosiți internet gratuit, toți cei care locuiți în zonele respective sau care vă desfășurați activitățile de zi cu zi în apropiere, dar mai ales pe elevii din comuna Hoceni.

Fiind în raza a 100 – 150 m, este suficient să aveți activat WIFI -ul, rețeaua este accesată automat”,

a anunțat primarul Țabără.
Articol original

👍 Dacă mergi prin această comună, ai WiFi pe stradă! Meritul este al primarului!

Next
« Next
Previous
Previous »