vineri, 4 septembrie 2020

Daniel Olteanu (ALDE): „Nu lăsăm niciun bârlădean în urmă!”

CAMPANIE LA PAS… Sunt multe probleme sociale în Bârlad, multe provocări pentru viitorul primar al municipiului. În ultimele săptămâni, deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la primăria municipiului Bârlad, a vizitat cartierele orașului, a stat de vorbă cu sute, mii de localnici, care i-au spus ce-și doresc de la viitorul primar.

Așa se face că, analizând toate problemele urbei, Olteanu a ajuns la concluzia că fiecare bârlădean trebuie să progreseze, indiferent de cartier, și că orașul întreg are nevoie de o altă viziune.

„E una dintre prioritățile scrise îngroșat în programul de guvernare locală pe care vi-l propun pentru ca Bârladul să câștige o administrație sănătoasă, pentru toți bârlădenii, făcută temeinic, de o echipă responsabilă.

În discuțiile pe care le am în cartiere, în această perioadă, întâlnesc tot mai des o stare de nemulțumire vecină cu dezamăgirea.

«Merităm mai mult!»

«Am rămas în urmă!»

«Ne-au luat-o alții înainte, ei au ajuns departe, noi stăm tot pe loc!»

Reacțiile bârlădenilor, care oftează din greu când compară orașul cu altele din Moldova și din țară, spun povestea eșecului administrativ din ultimii patru ani, când Bârladul ar fi putut să recupereze distanța care ne separă de municipiul Vaslui, ca să dau doar un exemplu.

Domnule Boroș, aveți curajul să vă uitați în ochii celor pe care, în 2016, i-ați amăgit că veți face TOTUL pentru ei?

TOTUL a fost o minciună gogonată, iar acum, după peste patru ani de mandat ratat, nu mai puteți ascunde lucrul ăsta.

Vin la primărie pentru că vreau ca Bârladul să redevină orașul oamenilor mulțumiți, cărora nu le este rușine să spună că sunt bârlădeni. Avem de muncit mult pentru asta, trebuie să ardem câteva etape importante, iar măsurile pe care vreau să le pun în practică, alături de echipa mea, ne vor ajuta să câștigăm timpul pierdut în administrația Boroș.

Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine, îmi scrieți și îmi transmiteți mesaje de încurajare! Susținerea dumneavoastră mă motivează, abia aștept să dezbatem împreună principalele teme pe care le veți regăsi curând în programul #BarladulCastiga

#DanielOlteanuUnPrimarPuternic”,

este mesajul energicului deputat bârlădean.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063.

Articol original

👍 Daniel Olteanu (ALDE): „Nu lăsăm niciun bârlădean în urmă!”

Next
« Next
Previous
Previous »