marți, 1 septembrie 2020

Daniel Olteanu, candidat ALDE la primăria Bârlad, prevestește o bombă sanitară: „Nu sunt dezinfectanți, nu sunt mănuși pentru școli”

MATERIAL ELECTORAL…

„Au rămas mai puțin de două săptămâni până când, cu complicitatea penală a Primăriei Bârlad, ni se va pune în brațe o bombă care va exploda peste alte 10 – 14 zile.

Avem mii de bârlădeni implicați în începerea noului an școlar: copii, profesori, părinți, bunici, angajați din învățământ, și zero garanții pentru sănătatea acestora. Nu mai vorbim de partea educațională…

Nu există stocurile de dezinfectant pe școli.

Nu sunt asigurate măștile.

Nu sunt asigurate măsurile de distanțare fizică, acele separatoare transparente.

Nu sunt testate cadrele didactice și nu e testat nici personalul TESA.

Că nu sunt tablete, deja o e certitudine.

Nici săpunul nu e repartizat acum pe școli!

Primăria PNL, Ministerul Educației PNL și Guvernul PNL sunt surprinse că în 14 septembrie începe școala!!!

Trebuie, ca primar, să fii extrem, extrem de cinic pentru a trimite, cu știință, mii de bârlădeni în brațele Coronavirusului.

Și așa îi plăceau primarului Boroș pavelele și bordurile, acum poate fi liniștit: a pavat drumul spre un pat de spital pentru mii de bârlădeni!

Chiar să dormi așa, liniștit, știind că ai pe conștiință copii și bunici, prin măsurile pe care NU le-ai luat, deși ai avut tot timpul din lume???

Dar când să se mai gândească primarul Boroș la copii, dacă e ocupat să mai pună niște asfalt fără acte? Mi s-a spus că partenerii lui de asfalt sunt deja cercetați prin alte părți pentru calitatea lucrărilor… și nu doar pentru asta.

Sigur-sigur, a asfalta fără un contract e infracțiune. Primarul Boroș ar trebui să știe ce înseamnă să angajezi cheltuieli publice, fără a avea resurse, mizând pe faptul că „o rezolvăm dup-aia, după alegeri”.

Îi transmit că nu rezolvă nimic, cel mult își agravează situația juridică.

Și, înainte de asta, îl somez: se poate juca electoral cum și cât vrea, dar dacă pune în pericol viețile copiilor, începe iadul!

Un primar puternic știe să anticipeze, știe cum să acționeze și cum să negocieze. Unul slab, și aici avem exemplul dlui. Boroș, lasă lucrurile să se întâmple și dă vina pe alții când totul merge prost.

#BârladulCâștigăCuUnPrimarPuternic”

– Deputat Daniel Olteanu, candidat ALDE la Primăria Municipiului Bârlad

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063.

Articol original

👍 Daniel Olteanu, candidat ALDE la primăria Bârlad, prevestește o bombă sanitară: „Nu sunt dezinfectanți, nu sunt mănuși pentru școli”

Next
« Next
Previous
Previous »