duminică, 13 septembrie 2020

Deputatul Daniel Olteanu (ALDE) a discutat cu locuitorii Bârladului: „Primarul Boroș a abandonat bârlădenii”

MESAJ… Zi de zi, deputatul Daniel Olteanu, candidat ALDE la primăria Bârlad, umblă prin oraș și discută cu oamenii. Află ce anume își doresc bârlădenii, ce nu s-a făcut bine în mandatul actualului primar, ce trebuie corectat în viitorul mandat în fruntea Bârladului.

„Am fost și duminică în mijlocul oamenilor de toate vârstele, iar concluzia e una singură: primarului trebuie să îi pese de Bârlad în primul rând!

Asta înseamnă, printre altele:

⚠ Să NU dea bir cu fugiții în momentele grele pentru comunitate, ci să fie prezent și să-și asume decizii corecte și rapide!

⛔ Față în față cu primele cazuri de Covid-19 din oraș, dl. Boroș s-a ascuns după hotărârile Guvernului PNL.

⚠ Să NU dea cu piciorul oportunităților pentru oraș, ci să se așeze la masă cu toți întreprinzătorii care vor să pună umărul la dezvoltarea economică a Bârladului.

⛔ Față în față cu lipsa de investiții, dl. Boroș le-a închis ușa în nas multor oameni cu inițiativă și a ales să-i sprijine doar pe unii (de aceeași culoare politică, potrivit presei locale).

⚠ Să NU fugă de răspundere și de atribuțiile de primar, ci să ia asupra sa tot ce scrie în fișa postului și să rezolve punct cu punct.

⛔ Față în față cu problema salubrității din Bârlad, dl. Boroș a aruncat vina în curtea viceprimarului, iar bârlădenii au rămas tot cu pubelele pline și urât mirositoare.

Un primar căruia îi pasă de Bârlad și de bârlădeni nu îi abandonează, mai ales atunci când e vorba despre probleme importante: SĂNĂTATEA, DEZVOLTAREA, CURĂȚENIA.

Un primar slab ca dl. Boroș asta a făcut, a abandonat bârlădenii.

#VotămDanielOlteanuUnPrimarPuternic #BârladulCâștigă”,

anunță Daniel Olteanu.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063.

Articol original

👍 Deputatul Daniel Olteanu (ALDE) a discutat cu locuitorii Bârladului: „Primarul Boroș a abandonat bârlădenii”

Next
« Next
Previous
Previous »