miercuri, 30 septembrie 2020

Elon Musk refuză vaccinarea împotriva COVID-19. Nici copiii săi nu vor fi imunizați


Elon Musk, fondatorul companiei Tesla, a declarat că nici el, nici familia sa nu vor accepta să fie imunizați împotriva noului coronavirus atunci când vaccinul anti-COVID va fi disponibil, informează Business Insider.


Într-un episod din “Sway”, un nou podcast al secțiunii de opinie din The New York Times, găzduit de jurnalista Kara Swisher, Elon Musk a anunțat că el și copiii lui nu se vor vaccina împotriva COVID-19.


Musk a mai afirmat că a avut boala în ianuarie, înainte ca aceasta să se fi răspândit în Statele Unite.


Încă de la începutul pandemiei, Elon Musk a contestat în repetate rânduri atât informațiile privind noul coronavirus, cât și răspunsul guvernului american la criza COVID, în special măsura izolării la domiciliu.


“În esență, ceea ce trebuie făcut ar fi să nu inițiezi un blocaj pentru întreaga țară, ci oricine este expus riscului să fie pus în carantină”, a spus Musk.


S-a dovedit însă că izolarea la domiciliu salvează vieți și încetinește răspândirea virusului. Cercetările au arătat că această decizie luată în SUA a ajutat la prevenirea a până la 60 de milioane de infecții în perioada martie - mai.


👍 Elon Musk refuză vaccinarea împotriva COVID-19. Nici copiii săi nu vor fi imunizați

Next
« Next
Previous
Previous »