joi, 10 septembrie 2020

Episcopul Hușilor, confirmat cu Covid-19!

PS Ignatie, episcopul Husilor, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Preasfinția Sa a avut febră și tuse, ceea ce l-a determinat să-și facă testul, rezultatul confirmând prezența Covid-19.

Înaltul prelat este deja internat la Spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad, iar inspectorii DSP Vaslui au inceput o ancheta epidemologică, persoanele cu care a intrat in contact acestea urmând să fie izolate sau internate.

De când a început să se simtă rău, Preasfințitul Ignatie s-a izolat și nu a mai oficiat slujba de hram de la Mănăstirea Alexandru Vlahuță.

”A conștientizat că are o problemă și a dat dovadă de responsabilitate și spirit civic. Cu liniște în gânduri și limpede ca un râu din munte, blândul păstor a primit vestea zâmbind. Locul său este mai ales printre cei suferinzi, pentru a le aduce alinare prin rugăciuni și pentru a-i încuraja cu povețe. Dumnezeu ne așează pe fiecare acolo unde ne e locul, iar Episcopul Hușilor este acolo unde e nevoie de el. Chiar în aceste clipe, se roagă pentru noi toți alături de bolnavii de Covid internați la Bârlad, el însuși pacient. Smerit și cu simplitatea specifică marilor caractere, Ignatie a ales să se interneze în Spitalul Bârlad, de acolo ne îmbrățișează în rugile sale! Mai mult ca niciodată, să ne rugăm și noi pentru episcopul nostru!”, au spus apropiații Episcopului.

Articol original

👍 Episcopul Hușilor, confirmat cu Covid-19!

Next
« Next
Previous
Previous »