joi, 10 septembrie 2020

Felicitări, copii din Vetrișoaia! Felicitări, domnule primar Stângă!

GEST DE TOATĂ LAUDA… Tânărul și energicul primar al comunei Vetrișoaia, Corneliu Stângă, este un împătimit al ecologizării. De când a intrat primar, a organizat mai multe campanii de colectare a deșeurilor de pe marginea drumurilor locale pentru că, recunoaște edilul, își dorește ca localitatea sa să fie cea mai curată din județul Vaslui. Rezultatele se văd cu ochiul liber, pe drumurile comunale și sătești este curățenie, iar tinerii din comuna Vetrișoaia conștientizează deja importanța protejării mediului înconjurător.

Așa s-a întâmplat și în ultimele două week-end-uri, când zeci de tineri din comună, cu primarul în frunte, au ieșit la strâns gunoaie de pe marginea drumurilor comunale și sătești, dar și de pe drumul județean. Casă cu casă, stradă cu stradă, cu saci mari de plastic în mână, tinerii Vetrișoaiei au strâns orice gunoi găsit pe jos. Au strâns câțiva saci imenși de gunoaie și au plecat acasă, bucuroși că în urma lor a rămas lună de curățenie.

„Este o acțiune la care țin foarte mult. Mă mândresc cu faptul că fac parte din Vetrișoaia, această comună cu oameni harnici, inimoși și iubitori de frumos. Promit că, și în anii următori, vom ieși la astfel de acțiuni de ecologizare, pentru că Vetrișoaia este căminul nostru, al tuturor celor care locuim în această parte a României”,

a spus primarul Corneliu Stângă, care deja se gândește la proiectele din cel de-al doilea mandat.
Articol original

👍 Felicitări, copii din Vetrișoaia! Felicitări, domnule primar Stângă!

Next
« Next
Previous
Previous »