sâmbătă, 12 septembrie 2020

Iată ce șarpe ați încălzit la sân, la Acces Direct, atâtea luni de zile! Viorel a dat cu parul!

LA PUȘCĂRIE… Viorel Stegaru, „Vulpoiul” din Blăgești, s-a dat în spectacol, ieri, arătându-și adevărata față, de brută și tip lipsit de scrupule, capabil să facă moarte de om.

„Vulpița” Veronica și „Vulpoiul” Viorel Stegaru s-au retras din viața publică și s-au întors în Blăgești, la fetița lor. Se pare, însă, că au decis să rămână în centrul atenției, în continuare.

„Vulpoiul” a fost protagonistul unei scene violente chiar în fața casei lui din Blăgești. Soțul Vulpiței a atacat o echipă de jurnaliști România TV chiar în timpul unui live. Mai exact, Viorel și tatăl său i-au atacat pe jurnaliștii de la România Tv cu bâte, cu toate că aceștia din urmă nu s-au apropiat de casa celor doi.

Un cameraman a fost lovit cu parul, sâmbătă, în timpul unei transmisiuni live. În urma violențelor, a fost nevoie de intervenția polițiștilor, care îi audiază pe cei doi bărbați, Viorel și tatăl său, după ce i-au atacat pe jurnaliști într-un spațiu public.

Și, când te gândești cum rupeau cei doi indivizi din Blăgești audiențele de la televiziunile centrale, în urmă cu ceva timp. Cum mai pozau ei în oameni cumsecade, la Acces Direct, atâtea luni de zile…

Articol original

👍 Iată ce șarpe ați încălzit la sân, la Acces Direct, atâtea luni de zile! Viorel a dat cu parul!

Next
« Next
Previous
Previous »