luni, 14 septembrie 2020

Iată cum este hăituită secretara primăriei Stănilești, de către primarul Zaharia! Mărturie revoltătoare a femeii!

INTERESE ASCUNSE… În primăria Stănilești, se petrec lucruri îngrozitoare. Primarul îl atacă pe viceprimar și spune că „vicele s-a lovit singur cu lingura de lemn”, în timp ce secretara este hăituită de către același primar, cu ajutorul unei gazete „afiliate”, pe motiv că ar avea probleme personale.

Mihaela Șălaru, secretara primăriei, este jignită și umilită în ultimul hal pentru o poveste care nu ar trebui să intereseze pe nimeni, un proces de paternitate controversat. Dar, pentru primar și unii gazetari nu contează faptul că intră cu bocancii în viața personală a secretarei. Femeia trebuie dată afară, și pace, nu este martor credibil, nu este dorită în instituție.

Cam acesta este mesajul transmis de conducerea primăriei, în speță de edilul Liviu Zaharia, dacă ar fi să ne luăm după ce spune secretara primăriei. Și, bineînțeles, și după procesele pe care primarul Zaharia le-a pierdut de-a lungul timpului cu secretara Șălaru, alungată mereu din instituție.

Mărturia secretarei este dureroasă. Este declarația unei femei care a trecut printr-o problemă personală, problemă care nu ar fi trebuit să devină subiect de presă. Iată declarația acesteia:

„La originea campaniei de denigrare a mea, profesională și personală, susținută de către domnul Zaharia, nu a stat nici o clipă apreciarea acestuia pentru valorile morale presupus a fi încălcate de mine, ci propriul său interes de a distrage atenția de la problema un „pic penală” al cărei protagonist este.

Totul a pornit de la refuzul formulat de către acesta în scris, în luna octombrie 2018, de a dispune reluarea raportului de serviciu, la cererea formulată de către mine. A urmat un litigiu în contencios administrativ, cu multe instituții publice implicate, care au atras atenția asupra încălcării drepturilor și au solicitat luarea măsurilor necesare (Instituția Prefectului, A.N.F.P., Avocatul Poporului, Ministerul Muncii).

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Am fost nevoită să formulez o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Între timp, am câștigat acțiunea în contencios, daunele – aproximativ 11.000 lei – mi-au fost achitate din bugetul U.A.T. Stănilești, deși refuzul de a emite actul administrativ a fost al domnului Zaharia și s-a dispus reluarea raporturilor de serviciu.

De aici a început calvarul, care nu a încetat nici acum. Din prima zi în care am reluat raportul de serviciu, am fost convocată și mi s-a pus în vedere că trebuie să îmi retrag plângerea penală formulată împotriva sa și mi s-a pus în vedere faptul că, în caz contrar voi avea de suferit. Domnul primar s-a ținut de cuvânt. A purtat o campanie susținută de denigrare împotriva mea, atât pe plan personal, cât și profesional.

În tot acest timp am fost amenințată cu plângeri penale, cu plângeri la comisia de disciplină, contactată de avocatul dumnealui și sfătuită să „îmi limitez pagubele, cât încă mai am timp”, s-a formulat cerere de către domnul primar (cu număr de înregistrare și ștampila instituției…) către operatorul de telefonie Telekom, prin care s-a solicitat desfășurătorul telefonic al subsemnatei pentru perioada maximă – 6 luni, atât pentru numărul de serviciu, cât și pentru numărul de telefon PERSONAL!…..toate cu scopul de a mă intimida.

Când nu au dat rezultate aceste acțiuni, mi s-au oferit bani și alte foloase, în schimbul retragerii plângerii penale sau a modificării declarației în fața organelor de cercetare penală. Ulterior, mi s-a solicitat să nu fac contestație la soluția de clasare. S-a încercat inclusiv varianta șantajului, terțe persoane din mediul profesional fiind trimise să mă convingă săîmi retrag plângerea, deoarece – în caz contrar – vor avea de suferit.

Am fost jignită, mi s-a îngrădit exercitarea anumitor atribuții profesionale, aspecte ale vieții personale au fost puse sub lupă, am fost urmărită la pauza de masă și chiar după program, am fost ironizată, umilită în fața colegilor și a cetățenilor, în repetate rânduri, mi s-a oferit alternativa unei demisii forțate, iar copilul meu a devenit subiect de glume, pentru acest „domn primar”.

Am fost învinuită de toate eșecurile sale în ceea ce privește investițiile din comună, sau lipsa lor. Toate, cu scopul declarat de a mă intimida și determina să îmi retrag plângerea penală formulată.

A reușit „performanța” de a ține încuiat într-un sertar dosarul penal 2 ani. Sunt 2 ani de la înregistrarea dosarului penal pentru abuz în serviciu și 1 an de la data la care Judecătoria Huși a dispus reluarea urmării penale și o simplă reaudiere a persoanelor implicate. 1 an în care, deși am formulat numeroase adrese către organele de cercetare penală, răspunsurile nu le-am primit nici astăzi, iar despre măsuri nici nu poate fi vorba.

Sunt conștientă de faptul că domnul este „demnitar” și se bucură de notorietate. Eu sunt funcționar public și simplu cetățean, iar accesul la justiție este egal pentru toți cetățenii. Sau nu?„,

se întreabă secretara.
Articol original

👍 Iată cum este hăituită secretara primăriei Stănilești, de către primarul Zaharia! Mărturie revoltătoare a femeii!

Next
« Next
Previous
Previous »