marți, 22 septembrie 2020

Ioan Turc: Și la Bistrița #SePoate să susținem antreprenoriatul social. VIDEO

PROMOVARE ELECTORALĂ – Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executată de SC Nicomar Ambience SRL, portal web: www.rovestea.ro, Cod mandatar financiar PNL BN 21200012

“Bistrița are multe familii care se luptă cu problemele materiale și, totuși, aceste situații au fost ignorate de actuala administrație.

Bistrița are multe familii care se luptă cu problemele materiale și, totuși, aceste situații au fost ignorate de actuala…

Publicată de Ioan Turc pe Marţi, 22 septembrie 2020

Într-un oraș modern și dezvoltat, Primăria se implică activ în dezvoltarea și susținerea inițiativelor antreprenoriale cu caracter social, precum fabrici și cooperative sociale care să ofere locuri de muncă, pentru că și oamenii din această categorie merită să trăiască demn în comunitatea bistrițeană.

Totodată, există o mulțime de proiecte fezabile pentru îmbunătățirea calității vieții, cum ar fi locuințele sociale accesibile sub aspect financiar și decente raportat la calitatea locuirii.

Și la Bistrița #SePoate să susținem antreprenoriatul social și să implicăm în derularea proiectelor de acest tip întreaga comunitate.”, a scris pe pagina sa de socializare, Ioan Turc, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița.

Articolul Ioan Turc: Și la Bistrița #SePoate să susținem antreprenoriatul social. VIDEO apare prima dată în RoVestea.

Articol original

👍 Ioan Turc: Și la Bistrița #SePoate să susținem antreprenoriatul social. VIDEO

Next
« Next
Previous
Previous »