marți, 8 septembrie 2020

„Las Fierbinți” există la Vaslui! Este la Blăgești, comuna Vulpiței!

VIAȚA BATE FILMUL… Dacă aveați impresia că serialul de succes de la Pro TV este o parodie, aflați că avem în județul Vaslui o zonă „fierbinte”, în care se petrec lucruri comparabile cu ceea ce se întâmplă în serialul cu pricina. Se numește Blăgești și este o comună de la marginea județului, la granița cu Galați.

La Blăgești, s-au turnat niscaiva filme porno de toată frumusețea, cu Viorica Stegaru, cea pe care toată România o știe drept „Vulpița”. De la Blăgești, a plecat după „Vulpița” și Viorel Stegaru, soțul înșelat, căruia mulți îi spun „Vulpoiul”.

Supărat, primarul de la Blăgești a ieșit în public, foarte supărat, și a spus că soții Stegaru le fac localitatea de râs, că au fost până acum asistați sociali și că sunt “ieftini de minte”. În replică, „Vulpoiul” a anunțat că vrea să candideze la primărie.

Nu este scenariu de „Las Fierbinți”?

Abia acum vine partea frumoasă. Ieri dimineață, primarul de la Blăgești a constatat că a dispărut ditamai seiful cu 60.000 de lei, cu salariile funcționarilor. Cum să furi un seif cu bani dintr-o primărie? Așa ceva nu s-a mai auzit la Vaslui.

Mai acum câteva zile s-a postat pe Facebook că satul Blăgești este fără câini, din cauza unei petreceri cu muzica puțin mai tare, dar azi s-a spart primăria Blăgești, având și camere de filmare, atât în centru, cât și la primărie plus paznic plătit din banii publici. O fi fost în pauza de masă?? Tocmai primăria????”, au comentat localnicii, care cred că polițistul Robi va investiga spargerea.

Până la găsirea vinovaților, s-ar putea trece la un filmuleț „Las Blăgești”, pentru că suntem siguri că se vor descoperi și alte lucruri interesante în zonă.

Articol original

👍 „Las Fierbinți” există la Vaslui! Este la Blăgești, comuna Vulpiței!

Next
« Next
Previous
Previous »