miercuri, 30 septembrie 2020

Mamă ucisă de COVID la trei săptămâni după ce singurul ei copil a pierdut lupta cu noul coronavirus. “A fost ca o ușurare pentru ea, suferea enorm”


Povești răvășitorare ies la iveală în pandemie. Shirley Bannister, 57 de ani, din Columbia, SUA, a pierdut lupta cu boala duminică, 27 septembrie, la doar trei săptămâni după ce Demetria, fiica ei, se stinsese din cauza noului coronavirus. Familia acuză că mama a fost testată prea târziu și se roagă acum ca soțul femeii, infectat și el cu SARS-CoV-2, să supraviețuiască, relatează ABC News.


“Să o văd cu tuburile astea... ”, a spus, printre lacrimi, Dennis Bell, fratele femeii. “Suferea enorm după ce a pierdut-o pe Demi. Practic, pentru sora mea a fost aproape o ușurare când s-a stins”, spune bărbatul.


Shirley își iubea enorm fiica, pe profesoara Demetria Bannister: “Mergeau la film împreună, se plimbau prin parc...”.


Demi era unicul copil al lui Shirley.


Spitalizată târziu, a cedat într-o săptămână

“Mătușa mea s-au dus la spital și nu a fost testată”, a acuzat, la ABC News, Shayla Jones, nepoata lui Shirley.


A încercat de mai multe ori să meargă la spital și nu au vrut să o interneze, deoarece, îi spuneau, simptomele ei nu erau suficient de severe.

Nepoata lui Shirley:

Când au internat-o, era deja prea târziu.


Shirley, fragilă și vulnerabilă, cu istoric de diabet și astm, a fost testată în cele din urmă la un centru de îngrijire. Confirmată cu COVID, a fost internată și a murit o săptămână mai târziu.


“Ea ținea familia unită”

Shirley, care lucra asistentă medicală la un colegiu, provenea dintr-o familie nevoiașă, cu șase copii. Ea a fost a doua născută, dar, de fapt, a fost mamă pentru toți. “Ea ținea familia unită”, plânge acum fratele ei, Dennis Bell.


Soțul lui Shirley este internat acum în spital cu coronavirus, în stare gravă.


👍 Mamă ucisă de COVID la trei săptămâni după ce singurul ei copil a pierdut lupta cu noul coronavirus. “A fost ca o ușurare pentru ea, suferea enorm”

Next
« Next
Previous
Previous »