duminică, 20 septembrie 2020

Mesaj emoționant din partea familiei, pentru Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor!

GÂNDURI DE BINE… Preasfințitul Ignatie, Episcopul Hușilor, suferă pe un pat de spital, pentru că această maladie cruntă a planetei, Covid 19, l-a atins și pe Sfinția Sa.

Nu suferă din cauza bolii, pentru că Dumnezeu este alături de blândul păstor al sufletelor din Eparhia Hușilor, ci din dorința de a fi cât mai repede alături de enoriașii vasluieni, care îl iubesc și îl așteaptă din nou în bisericile județului Vaslui.

Ieri, Preasfințitul a primit o surpriză pe rețelele sociale, tocmai din partea familiei.

„Multă sănătate, frate drag!! – cu Trif Nicu și Trif Gheorghe”, este poza în care Preasfințitul apare alături de sora sa, la care ține foarte mult. Un mesaj cum nu se poate mai nimerit, într-un moment atât de greu pentru Sfinția Sa.

Pe grupul de socializare al PS Ignatie, mesajele curg din toată Europa.

„Doamne ajută! Sănătate multă, Preasfinte Părinte Ignatie, noi toți cei din Grecia, care ne-ați fost mângâiere sufletului mereu, vă suntem alături cu sufletul, cu gândul și cu rugăciune”.

„Însănătoșire grabnică, P.S. Părinte!

Păi, virusul ăsta nu știe că aveți treabă, suflete de îndrumat și inimi de îmbărbătat?!

Eu i-aș da binecuvântare, să plece liniștit de unde a venit.

Maica Domnului să vă ocrotească și sa va întărească!”.

„Frumosul nostru PS Ignatie ! Vă iubim mult și vă dorim sănătate!!! Ne lipsiți enorm în Marea Britainie!!!” – sunt câteva dintre mesajele trimise din diverse colțuri ale Europei, către Episcopul Hușilor.

Articol original

👍 Mesaj emoționant din partea familiei, pentru Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor!

Next
« Next
Previous
Previous »