sâmbătă, 19 septembrie 2020

Nu și-a găsit loc de muncă în Moldova, așa că a fugit în România! A fost prins la Berezeni!

GHINION… Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au depistat un bărbat din R.Moldova care a traversat râul Prut înot, cu intenția de a intra ilegal în România.

Fapta s-a petrecut în dimineața zilei de 18 septembrie a.c. În jurul orei 8.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au fost informați telefonic de o persoană de sprijin că la intrarea în localitatea de frontieră Vetrișoaia dinspre partea de est a observat o persoană de sex masculin care nu-și justifică prezența în zonă.

„În cel mai scurt timp, colegii noștri s-au deplasat în zonă și au reținut persoana în cauză. Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni în vederea stabilirii identității și continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta este cetățeanul din R. Moldova S.V., în vârstă de 39 de ani, și că a traversat râul Prut înot, încercând să intre ilegal în România, întrucât dorea să-și găsească un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”,

a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, subcomisar de poliție Irina Mirică.

În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităților de frontieră din R. Moldova în vederea continuării cercetărilor.

Articol original

👍 Nu și-a găsit loc de muncă în Moldova, așa că a fugit în România! A fost prins la Berezeni!

Next
« Next
Previous
Previous »