luni, 21 septembrie 2020

O nouă parcare, în Bârlad! Primarul Boroș anunță când va fi gata!

EFORTURI… De câteva zile, au început lucrările de amenajare la o nouă parcare în municipiul Bârlad, parcare care, într-o primă etapă, va avea 27 de locuri, urmând a fi extinsă.

Obiectivul, cu o suprafață de circa 600 metri pătrați, este amplasat în zona blocurilor ANL, de pe strada Lirei. La fel ca din cazul parcării de pe strada Mihai Viteazu, și aceasta este prevăzută cu trotuare cu pavele.

„Încă de anul trecut, am gândit această nouă parcare, însă volumul mare de lucrări pe care le avem în desfășurare abia acum ne-a permis să ajungem și în această zonă, lăsată în uitare de foarte mulți ani.

Continuăm să răspundem la solcitările bârlădenilor, iar acum suntem în faza de amenajare a fundației, de bordurare și pavare a trotuarelor. Vor fi create, în această primă fază, 27 de locuri, cu posibilitate de extindere până la 50.

Credem că și în cazul acestei parcări până la finele lunii octombrie, dacă nu chiar și mai devreme, investiția va putea fi dată în folosință. Iată, așadar, noi fapte, și nu vorbe!”,

a declarat primarul Dumitru Boroș.

Valoarea investiției este de 159.283 lei cu TVA iar lucrarea a fost contractată în urma unui anunț lansat pe SICAP.

Articol original

👍 O nouă parcare, în Bârlad! Primarul Boroș anunță când va fi gata!

Next
« Next
Previous
Previous »