vineri, 4 septembrie 2020

Polițiștii de la Economic, în acțiune! Amenzi și confiscări!

EVAZIUNE… În data de 3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au derulat o acțiune pe raza județului pentru prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor ilicite de comerț.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 44.500 de lei.

Mai mult, au fost confiscați peste 450 de lei, precum și mai multe bunuri (legume/fructe, țigarete, băuturi alcoolice și produse alimentare), în valoare de peste 6.500 lei, care erau comercializate fără documente de proveniență.

De exemplu, pe 3 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au identificat pe raza satului Valea Grecului, comuna Duda-Epureni, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 19 ani, din sat Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, care comercializa 995 kilograme de legume și fructe, pe marginea părții carosabile. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză nu deținea documente legale de proveniență pentru bunurile comercializate și nici nu era autorizat în acest sens.

Articol original

👍 Polițiștii de la Economic, în acțiune! Amenzi și confiscări!

Next
« Next
Previous
Previous »