miercuri, 16 septembrie 2020

Primarul Boroș, atacat dur! Fostul prefect Popica: „Mi-e greață! Acest PNL minte, cum respiră!”

PRINS CU MINCIUNA… Aseară, fostul prefect al județului, Eduard Popica, a avut o ieșire extrem de dură în mediul online, la adresa primarului municipiului Bârlad, Dumitru Boroș.

Popica este revoltat de ultimele afirmații făcute de primarul Bârladului care, aflat în campanie electorală, spune că va deschide birou în acest oraș, pentru Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto. „Ce treabă are Boroș cu acest serviciu? Nu este în subordinea lui, cum să spună așa ceva?”, a răbufnit Popica.

„Stimați prieteni, sunt dezamăgit de modul în care unii au ajuns să facă politică, mințind și arogându-și anumite lucruri care nu intră nici măcar în competențele lor.

În câteva rânduri, vă voi descrie cum PNL, prin domnul primar Boroș, va “deschide” la Bârlad un Birou de Permise și Înmatriculări.

În 2018, în urma aglomerației de la SERVICIUL PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI Vaslui, serviciu aflat în subordinea Instituției Prefectului, am făcut o solicitare către Ministerul Afacerilor Interne, pentru a deschide un birou în Bârlad, întrucât în urma calculelor făcute am constatat că aproape 50% din mașinile înscrise și permise eliberate sunt din Bârlad și comunele limitrofe.

La câteva săptămâni, am primit o adresă din partea Direcției de Permise și Înmatriculări, semnată de domnul Comisar Șef de Poliție, Catană Florin, prin care ni s-a comunicat să indentificăm un spațiu în municipiul Bârlad, în vederea deschiderii acestui birou.

L-am sunat pe dl primar Boroș și, invitându-l la mine, am discutat despre indentificarea acestui spațiu, găsind ca și variantă optimă Centrul de Afaceri Bârlad. Au urmat, ulterior, mai multe demersuri și o întreagă corespondență între Instituția Prefectului – Jud. Vaslui și MAI, corespondență ce nu s-a finalizat nici zilele acestea.

S-a dat, într-adevăr, Ok-ul pentru deschiderea acestui Birou, însă, în urma unei discuții pe care am avut-o cu actualul prefect Mircea Gologan, acesta mi-a spus că urmează să primească organigrama și numărul de funcții pentru a-l putea deschide. Dumnealui mi-a mai si spus că “Edi, tu l-ai început, eu il voi finaliza”.

Întrebarea mea: unde este domnul Boroș în această ecuație? De ce își arogă anumite lucruri care nici măcar nu intra în competența lui? Nu am vrut să vorbesc urât de nimeni, pentru că nu îmi stă în caracter și mi-am dorit o campanie electorală curată, bazată pe corectitudine, proiecte și bun simț, dar mi-e greață. PNL minte, cum respiră!”,

a scris fostul prefect, pe rețelele de socializare.
Articol original

👍 Primarul Boroș, atacat dur! Fostul prefect Popica: „Mi-e greață! Acest PNL minte, cum respiră!”

Next
« Next
Previous
Previous »