luni, 21 septembrie 2020

Primarul Ioan Ciupilan, declarație de credință față de hușeni: „Îmi pasă de orașul meu și am multe proiecte de finalizat”

PRIMARUL TUTUROR HUȘENILOR… Cu câteva zile înaintea alegerilor locale, primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan, face o declarație în premieră, aproape o mărturisire a unui hușean născut și crescut în acest oraș, față de cei cu care a trăit de-a lungul anilor.

„Am să spun un lucru, care sper să ajungă la toți locuitorii municipiului Huși, oameni pe care îi respect și îi iubesc: am venit la primărie, în urmă cu 12 ani, pentru că îmi pasă de orașul meu. Nu-mi stă în caracter să mint, nu am făcut-o niciodată față de locuitorii municipiului Huși și nici nu voi face asta niciodată.

Am venit în fața hușenilor cu proiecte pe care le-am realizat, nu am mințit nicio clipă și nici nu am avut promisiuni fanteziste. Nu am venit la primărie să visez aeroporturi, gondole sau alte nebunii. Am adus în fața dvs, locuitorii municipiului Huși, proiecte pe care le pot realiza, iar mare parte din ele s-au realizat. Urmează altele, și mai ambițioase, care vor schimba Hușul, vom deveni un oraș european. Asta am făcut, din 2008 încoace, am dus unele proiecte la final, pe altele le-am început.

Am primit acuze că nu ies din birou decât la alegeri. Doar răuvoitorii spun astfel de minciuni, locuitorii Hușului m-au văzut pe străzi de sute, de mii de ori, în ultimii ani, vară, toamnă, iarnă, în orice anotimp. Dar, asta gândesc unii și încearcă să mintă.

Vă mai spun, dragi locuitori ai municipiului Huși, că am o grămadă de proiecte, pe care le voi duce la îndeplinire, dacă îmi veți da votul, pe 27 septembrie. Din păcate, trebuie să constat și un lucru: contracandidații mei spun că vor face ceea ce eu deja implementez, proiecte care vor schimba orașul. Sunt proiectele mele, ca primar al orașului, pe care hușeni și le-au însușit. Oamenii știu ce am promis și văd ce am realizat din ce am promis”,

spune Ioan Ciupilan, edilul Hușului.

Acesta a prezentat, seara trecută, la întâlnirea live cu hușenii, și un document-surpriză, primit duminică de la o doamnă în urmă cu câteva zile, în timpul campaniei electorale prin centrul orașului.

„Doamna respectivă mi-a dat o scrisoare datată 5 iunie 2008, pe care eu am înmânat-o tuturor hușenilor în urmă cu 12 ani. Am să spicuiesc câteva fraze din acea scrisoare:

„În timpul campaniei, am avut prilejul să discut cu foarte mulți dintre dvs., să vă împărtășesc proiectele mele, voința mea fermă ca, alături de o echipă puternică, să mă implic în rezolvarea numeroaselor probleme cu care se confruntă orașul nostru: refacerea drumurilor, extinderea canalizării și a rețelei de gaz metan, amenajarea parcurilor, a spațiilor verzi și a locurilor de joacă pentru copii, construirea de grădinițe și școli în cartierele mărginașe”.

Asta am spus în 2008, acesta a fost proiectul meu electoral care i-a determinat pe hușeni să mă voteze, luând un procent de 70%.

În scrisoarea mea din 2008, am trecut și o altă o frază, care ar trebui să fie valabilă la orice tip de alegeri:

„Știu că mulți dintre dvs. și-au pierdut încrederea în politicieni, în promisiunile care se fac și se uită la fel de ușor. În ceea ce mă privește, vă mărturisesc deschis și sincer că nu am altă dorință decât aceea de a-mi pune toată energia, priceperea și experiența pentru refacerea orașului nostru, care poate și merită să devină cu adevărat european”.

Din aceste idei, a reieșit și sloganul pe care l-am avut în toate campaniile: ”Îmi pasă de orașul meu”,

a mai completat primarul Ciupilan.
Articol original

👍 Primarul Ioan Ciupilan, declarație de credință față de hușeni: „Îmi pasă de orașul meu și am multe proiecte de finalizat”

Next
« Next
Previous
Previous »